Журналистика!
Модератор: Boromir
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Изпишете още 3500 безсмислени мнения - имате още няколко часа!
Не може ли просто да очистите една тема, в която да се съобщи когато излязат и да си напишете тогава кой какво има, без преди това да отрупате целия форум с мнения от рода на "Защо умря бореца за свобода?", "Къде са ми на баба сандалите?", "Защо бавят изваждането на Титаник?" и "Световната конспирация е дело на пигмеите, които всъщност имат атомно оръжие и се отбраняват с катюши!"

Не може ли просто да очистите една тема, в която да се съобщи когато излязат и да си напишете тогава кой какво има, без преди това да отрупате целия форум с мнения от рода на "Защо умря бореца за свобода?", "Къде са ми на баба сандалите?", "Защо бавят изваждането на Титаник?" и "Световната конспирация е дело на пигмеите, които всъщност имат атомно оръжие и се отбраняват с катюши!"
Kade sa ni verno rezultatite
Това наистина действа на нервите! Когато попитах кога ще излязат резултатите, квесторката каза, че преди 04.08. Да ама няма нищо...
Видях, че вече е излязло саощение за стаята, в която ще се проведе изпита.. и започвам да си мисла, че резултатите ще излязат след утрешния ден. В саобщението цитирам пишеше "всички да се явят",
което мисля, че сте съгласни е наистина странно!
Видях, че вече е излязло саощение за стаята, в която ще се проведе изпита.. и започвам да си мисла, че резултатите ще излязат след утрешния ден. В саобщението цитирам пишеше "всички да се явят",
което мисля, че сте съгласни е наистина странно!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
От личен опит мога да ви кажа, че ако не си проверяваш личното инфо въобще,после като излезнат резултатите получаваш по-високи оценки от колкото си очаквалintoxika написа:хахахах, не можем. ние сме вманиачени да си проверяваме персоналното инфо през 5мин.......![]()
![]()
![]()
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър