Педагогики ?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Еми много ясно , че няма да се образува бал като не сте държали съответни изпити. Дори и да сте ходили на проверка на говорни и комуникативни способности за повечето педагогики не можете да кандидатствате с език. Само за Предучилищна педагогика и чужд език и Начална училищна педагогика и чужд език. За всички останали се кандидатства или с литература или с история.
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

No COMMENT педагогиките лесни :shock: Абе не се вкарвайте с подобни идейки защото ще съжалявате-аз лично1-та год ще имам Анатомия и Физиология,Основи на генетиката,Неврология,Патология и още мнооого подобни-не вярвате :shock: :?: ВЛЕЗТЕ В САЙТА И ЧЕТЕТЕ МОЛЯ-Я-Я :idea: После можем отново да коментираме :!:
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

KEDI написа:No COMMENT педагогиките лесни :shock: Абе не се вкарвайте с подобни идейки защото ще съжалявате-аз лично1-та год ще имам Анатомия и Физиология,Основи на генетиката,Неврология,Патология и още мнооого подобни-не вярвате :shock: :?: ВЛЕЗТЕ В САЙТА И ЧЕТЕТЕ МОЛЯ-Я-Я :idea: После можем отново да коментираме :!:
Да не са объркали специалността с Биология? :P
alaminut
В началото бе словото

Мнение от alaminut »

ще ми се да кажа нещичко от кухнята на Педагогиката:)

миналата година поради неправилна подредба на желанията се наложи да запиша педагогика във ФП. Там, доколокото ми е известно, балът е малко по-висок, отколкото във ФНПП (не съм сигурна обаче). В специалност педагогика процентът на желаещите да се преместят след първата година е голям .Това е така, защото повечето използват педагогиката като трамплин за преместване в слециалността, която са желали, но не им е стигнал балът(доста са искали психология, други право и т.н.), а това е най-безопасният начин, като че ли. Личното ми усещане за специлаността е, че учебниците няма да помогнат много, за да станеш добър преподавател или педагогически съветник, изискват се различни умения и сърцатост при работата с деца. По отношение на ученето - да, учи се, инак не виждам смисъл да се влиза където и да било. Ако смятате, че можете да изкарате високи оценки в специалност, която не ви е по сърце, това ще ви помогне да се преместите следващата година. Ако не можете да се справите и останете - тогава ще попълните списъка на недоволните от участта си и вероятно дълго ще мърморите заради специлаността си, а тя е хубава, сама по себе си. МИсля си, че "престижът" на тази специалност все още се определя от недоволните(попаднали там поради гореспоменати причини), а не от тези, които са поискали да я завършат - както е при останалите специланости:)
Това си е субективно лично мнение, надявам се да няма засегнати
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

При 20.00 бал за момче по Френска филология нали имам шанс да ме приемат? :roll: :oops:
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

НЕ нищо не съм объркала-става дума за специална педагогика,която ми е и първо желание :!: :!:
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

mon написа:При 20.00 бал за момче по Френска филология нали имам шанс да ме приемат? :roll: :oops:
Ако кандидатстваш само с език можеш да участваш само за две педагогики - тези с чужд език. За другите не.
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

maimunka написа:
mon написа:При 20.00 бал за момче по Френска филология нали имам шанс да ме приемат? :roll: :oops:
Ако кандидатстваш само с език можеш да участваш само за две педагогики - тези с чужд език. За другите не.
Пред Френската филология педагогиките ми бледнеят, така че не ги ща :P
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”