Конспирацията на хилядолетието? Не, изпита по английски...

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
treisy
В началото бе словото

Re: За изпита по говорните...

Мнение от treisy »

ogancho написа:Така и не разбрах на изпита за проверка на говорните и комуникативни способности пишат ли се някакви оценки, и ако да,къде са отразени? И от какъв изпит по събеседване са качили статистика? :oops:
Не този изпит е взет или невзет - няма оценки :wink:

А иначе браво за 1 пост, може да не съм съгласна с много работи, но зарядът, лъхащ от теб, може само да те движи напред. Успех нататък - днес не успя, но утре крие много, а бъдещето е пред теб - бъдеще за борбен човек (цитат малко перефразиран. но все пак цитат :lol: )
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

не че защитавам изпита по английски,но
1.не разбрах това за смяната на начина на оценяване.доколкото знам начина е един и същ от няколко години
2.не виждам какво хората на 'първа английска великостолична' са ти виновни,че не си изкарала.дори и някой да си е платил,това не значи че не пременно е от там.и да,знаят си,не всички,а смао тези които са се постарали,както впрочем е със всички.
3.не всички вярват,че текстовете на емонем и бритни са олицетворение на англ език-тези които вярват,надали могат да изкарат по-висока оценка от теб.
4.тойфел също не е доказателство за владеенето на английски,нито който и да е изпит.все пак това е език,а не тема която можеш да назубриш и да изкараш 6.
Jav
В началото бе словото

Мнение от Jav »

Здравеите!
Ако ми позволите, искам и аз да се включа в разговора. Сина ми кандидатства с география. Още чакаме резултатите. Но това което искам да Ви кажа в момента е, че не е от значение дали ще Ви приемат тази година. Ако ли не ще опитате следващата. По важно е да се научите да приемате и неуспехите в живота. С успехите всеки се справя. И не тарсете вината другаде. Така че желая късмет на всички Вас от сърце.
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Jav написа:Здравеите!
Ако ми позволите, искам и аз да се включа в разговора. Сина ми кандидатства с география. Още чакаме резултатите. Но това което искам да Ви кажа в момента е, че не е от значение дали ще Ви приемат тази година. Ако ли не ще опитате следващата. По важно е да се научите да приемате и неуспехите в живота. С успехите всеки се справя. И не тарсете вината другаде. Така че желая късмет на всички Вас от сърце.
Съгласна и несъгласна едовременно. И аз кандидатствам с география, но желанието ми е УНСС, а другата година там ще е тест - което значи или тази година или никога :wink: А за това, че не трябва да търсим вината в другите съм повече от съгласна - сега е модерно да се оправдаваме с корупцията, с квотите, с връзките и прочие неща, но не и със самите себе си :idea: :wink:
ANN-19
В началото бе словото

Мнение от ANN-19 »

и аз съм мн разочарована от оценката и за пореден път се уверих,че навсякаде си има вратички,за които ние смъртните просто нямаме ключове :(
диктовката беше лесна,тестът нищо кой знае какво,а темите за есето повече от приятни...но ето ни тук оплакваме се :!: поне това ни остана :?и не го казвам защото завърших езикова гимназия с профил англ и за по-сигурно ходих 1 год на частни уроци да затвърдя знания,а защото след като получих 3.77 реших че и да си скубя косите нищо няма да променя-защото в България нищо не се променя...а после се чудят защо с ТОЕFL,SAT и тн мн буквално бягат от тук :shock: в чуждите университети поне не те унизяват :!: искрено съжелявам,че пропилях толкова време,нерви и пари за подготовка за СУ :(вече знам какво да съветвам хората кандидатстващи с чужд език-със сигурност да не го правят в България защата не си струва :!:
You can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
You'd bleed just to know you're alive...
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

1.не разбрах това за смяната на начина на оценяване.доколкото знам начина е един и същ от няколко години
Форматът на изпита по английски език в СУ не е променян най-малко от шест години :wink:
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

И аз не съм доволна от оценката и съм 100% убедена,че знам за повече,но няма да ходя да си видя работата,че недай си боже като автора на темата открия тяхна грешка и като знам,че няма да я поправят ще се побъркам .......
Изображение
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

Недоволството е правопропорционално на разликата между оценката на комисията и самооценката на собствените знания.

За да се реши проблема трябва да се премахне изпита и да се попълва само анкетна карта, на която има въпрос:

"Според вас, каква оценка заслужавате?"

И от отговорите да се оформя бал. :lol:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Да, няма да е зле първо 50% от пишещите тук да се научат кога се използва пълен и кога кратък член при съществителните имена от мъжки род, единствено число!!! После коментирайте!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

fragile написа:Да, няма да е зле първо 50% от пишещите тук да се научат кога се използва пълен и кога кратък член при съществителните имена от мъжки род, единствено число!!! После коментирайте!

Тъй вярно,сър :lol: :lol: :lol:
Toto-I will remember
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Иначе е глупаво. А когато в едно изречение има 2 грешки от този тип...въобще не ми се говори.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Magian написа:
За да се реши проблемЪТ( да се реши ТОЙ, не НЕГО) трябва да се премахне изпитЪТ( Да се премахне ТОЙ, не НЕГО) и ...
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

еееее английският е по лесен от българсия :lol:
Изображение
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

fragile написа:Иначе е глупаво. А когато в едно изречение има 2 грешки от този тип...въобще не ми се говори.
Хе-хе-хе... явно е било в целта. :lol:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Мен ме дразни пък липсата на запетаи в едно 99.99% от изреченията... :lol: 8) :roll: :wink: :P
Toto-I will remember
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”