Има ли значение възрастта?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено

По какви мъже/жени си падате (във възрастово отношение ;))?

По по-млади
17
13%
По-възрасти
57
45%
Колкото мен
52
41%

Общо гласове: 126

Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Браво на вас! :D Такива неща да се чуват!За мен също няма никакво значение възрастта, щом любов има, тя е над всичко...Според мен няма нищо лошо във връзката с възрастен мъж по принцип, а всеки случай е много индивидуален...
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Ненормално ми се вижда да разделиш един мъж от жената и (най-вече!) детето му заради голата любов :angryfire: Ако някоя някога се опита да направи това с моето семейство, ще я убия вероятно :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
^Lady_Of_Winter^
В началото бе словото

Мнение от ^Lady_Of_Winter^ »

black_lady написа:Ако някоя някога се опита да направи това с моето семейство, ще я убия вероятно :lol:
Абсолютно :thumbright:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

black_lady написа:Ненормално ми се вижда да разделиш един мъж от жената и (най-вече!) детето му заради голата любов :angryfire: Ако някоя някога се опита да направи това с моето семейство, ще я убия вероятно :lol:
Хлъц, обещавам ти, че няма да забегна с друга :P
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Едно е да имаш връзка с по-възрастен партньор(аз самата вече 2 год :wink: )но да разделяш семейство,да бъдеш любовница,това е съвсем друго нещо :evil: Не е съвсем естествено да има такива разминавания в годините,но няма нищо по-грозно и долно от това да заставаш между двама души,които ИМАТ И ДЕЦА :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Паган написа:
black_lady написа:Ненормално ми се вижда да разделиш един мъж от жената и (най-вече!) детето му заради голата любов :angryfire: Ако някоя някога се опита да направи това с моето семейство, ще я убия вероятно :lol:
Хлъц, обещавам ти, че няма да забегна с друга :P
Сега ще спя спокойно нощем... :lol:
Изображение

Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

MZ4 написа:Едно е да имаш връзка с по-възрастен партньор(аз самата вече 2 год :wink: )но да разделяш семейство,да бъдеш любовница,това е съвсем друго нещо :evil: Не е съвсем естествено да има такива разминавания в годините,но няма нищо по-грозно и долно от това да заставаш между двама души,които ИМАТ И ДЕЦА :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :
И аз това казвам :evil:
Изображение

Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Чисто принципно - човек като има деца да не го е прегазил трамвай???Няма ли право да се влюби в друг???( нищо лично не ми се е случвало, но съм свидетел на такива случаи)... :shock: Хората са си щастливи...Насила няма смисъл да връзваш някой...Само заради децата... :roll:
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

След като си встъпил в такава институция като брака,носиш отговорността за последствията от него.Ако имаш деца и се стремиш да отгледаш един млад характер трябва малко повече старание от това един ден да кажеш:"Сори,тате,ама то така се случи,разбираш ли,тая какичка дет ми е в скута не е майкати,ама я Обичам колкото нея!"Ако не върви просто разтрогни брака и после си се влюбвай в когото си щеш,не може да лъжеш и себе си и семейството си пък и любовницата си с оправданието "То е за доброто на семейството"
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Права си.Това е и моята позиция. Преди брака е едно, след него друго, особено когато не се разбива само един живот, а два или три. Защото на мен ми е все тая дали ми изневерява, но на децата ми няма да им е.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

дa, съгласна съм, че бракът е нещо много отговорно!Но все пак сме хора и никой не е застрахован- не знаеш кого ще срещнеш след 5-6 години да речем... :? А децата рано или късно заживяват свой собствен живот...Сега да се погребе човек ли? :roll: А и децата би трябвало да проявят разбиране...И родителите са хора в известен смисъл. :wink: Поне аз така го виждам...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Децата на 4-5 годинки не могат да разберат такова нещо. Как ще му обясниш,че "тати много обичаше мама, обаче вече не,защото си е намерил по-хубава и добра какичка", когато ти си за това същество най-хубавата,най-добрата и най-прекрасната ...
За по-големите е друг въпрос, те повече и от нас ги разбират тия работи :twisted: :D
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Crematory написа:Децата на 4-5 годинки не могат да разберат такова нещо. Как ще му обясниш,че "тати много обичаше мама, обаче вече не,защото си е намерил по-хубава и добра какичка", когато ти си за това същество най-хубавата,най-добрата и най-прекрасната ...
За по-големите е друг въпрос, те повече и от нас ги разбират тия работи :twisted: :D
Въпреки, че не е много по темата - никога не знаеш какво ще става, но ако между двама души нещата не вървят (или има жена/мъж между тях) по-добре да се разделят докато детето е по-малко...После му е по-лесно...Отделен въпрос е, че ако е момиче и расте без баща ще й е по-лесно, защото на момчетата пък им трябва мъжкото присъствие.
А по-темата - за любовта няма граници. :) Чувала съм за случаи, в които жената е примерно с 9-10 години по-голяма от мъжа, но са мнооого щастливи с цяла сурия дечурля покрай тях. :) Но това да разделяш чужди семейства... :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

katiunki написа:
Отделен въпрос е, че ако е момиче и расте без баща ще й е по-лесно
това не е така- момичето неминуемо след това тръгва с "чичковци" именно в търсене на бащата, който не е имала. несъзнателно. и проблемите са безкрайни.не може без нито един от двамата ,за което и дете да става дума.

П.П четох само последния пост, защото доста сте пописали ,а ми се спи, така че само тук ще се изкажа :P
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Лично аз си падам по по-големички,но никога не се знае любовта кога ще те изненада........все пак Купидон е мръсник :lol:
Изображение
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”