За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- Flutterby
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
в тази тема май още не съм писала
и аз кандидатствам право, момиче съм, бал 28.01. А вие, потенциални бъдещи колеги, все още ли мислите, че балът няма да се вдигне много, след като видяхме резултатите по история от редовния изпит?
Аз просто питам за мнение, защото честно казано вече не знам какво да мисля (не, че остана много време за мислене де
7-ми наближава)
I have a Bird in spring
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
-
elenaanele
- В началото бе словото
28,26
28,26 - Това е резултата!
Дали съм вътре на първо класиране и на първо желание "Право"?
Цяла година "копах" яко и сега е време за почивка. Дано съм вътре още на 7-ми, на 8-ми се записвам и тръгвам към морето. Стискам ви палци макар, че сте ми конкуренти. Стискайте ми и вие.
Дали съм вътре на първо класиране и на първо желание "Право"?
Цяла година "копах" яко и сега е време за почивка. Дано съм вътре още на 7-ми, на 8-ми се записвам и тръгвам към морето. Стискам ви палци макар, че сте ми конкуренти. Стискайте ми и вие.
-
elenaanele
- В началото бе словото
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Да питам - само 2 ли са групите/потоците или повече???El_Salvador написа:Моят бал е 27,50...Мислите ли, че ще ми стигне?
Ще помоля, ако някой знае, разбира се, да сподели от какво се определя това дали попадаш в първи или втори поток...
Иначе моят бал е 26,93 и се надявам да се видим като колеги
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- явор
- Летописец Виртуоз
2 потока, по 6 групи всеки. (доколкото разбрах)jantex написа:Да питам - само 2 ли са групите/потоците или повече???El_Salvador написа:...Ще помоля, ако някой знае, разбира се, да сподели от какво се определя това дали попадаш в първи или втори поток...
И аз се надявамjantex написа:Иначе моят бал е 26,93 и се надявам да се видим като колеги
явор написа:Абе Вий казвайте каква е уговорката за 8ми![]()
![]()
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами аз предлагам да е сутринта. Да кажем, ще свършим до обяд. После ще седнем някъде всички(или поне някой) на маса и следобяда който на където ще ходи
Само дет не знам софиянци дали ще им се става рано и тези, които са не далеч от София, дали няма да предпочетат да тръгнат сутринта и да пристигнат по обед.
Моля, гласувайте!
Сутрин, обед, следобед? ЧАС???
Аз съм за 1вото
(предлагам към 8,30-9,00)
П.П. Гласуването не е анонимно!!!

Моля, гласувайте!
Сутрин, обед, следобед? ЧАС???
Аз съм за 1вото
П.П. Гласуването не е анонимно!!!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Въпреки че много не зависи от мен кога ще ходя в София, а по - скоро от баща ми...Аз предлагам да идем да се запишем на 9-и ,за да можем да останем за мача на Левски вечерта...някой навит
Ако пък всички речете 8-и сутринта, може и да се навия за 8-ми...просто трябва да заделя още 10 лв за още една нощувка...
Ако пък всички речете 8-и сутринта, може и да се навия за 8-ми...просто трябва да заделя още 10 лв за още една нощувка...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!