Има ли значение възрастта?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ненормално ми се вижда да разделиш един мъж от жената и (най-вече!) детето му заради голата любов
Ако някоя някога се опита да направи това с моето семейство, ще я убия вероятно 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- ^Lady_Of_Winter^
- В началото бе словото
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хлъц, обещавам ти, че няма да забегна с другаblack_lady написа:Ненормално ми се вижда да разделиш един мъж от жената и (най-вече!) детето му заради голата любовАко някоя някога се опита да направи това с моето семейство, ще я убия вероятно
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Едно е да имаш връзка с по-възрастен партньор(аз самата вече 2 год
)но да разделяш семейство,да бъдеш любовница,това е съвсем друго нещо
Не е съвсем естествено да има такива разминавания в годините,но няма нищо по-грозно и долно от това да заставаш между двама души,които ИМАТ И ДЕЦА
:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега ще спя спокойно нощем...Паган написа:Хлъц, обещавам ти, че няма да забегна с другаblack_lady написа:Ненормално ми се вижда да разделиш един мъж от жената и (най-вече!) детето му заради голата любовАко някоя някога се опита да направи това с моето семейство, ще я убия вероятно

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз това казвамMZ4 написа:Едно е да имаш връзка с по-възрастен партньор(аз самата вече 2 год)но да разделяш семейство,да бъдеш любовница,това е съвсем друго нещо
Не е съвсем естествено да има такива разминавания в годините,но няма нищо по-грозно и долно от това да заставаш между двама души,които ИМАТ И ДЕЦА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:

-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
След като си встъпил в такава институция като брака,носиш отговорността за последствията от него.Ако имаш деца и се стремиш да отгледаш един млад характер трябва малко повече старание от това един ден да кажеш:"Сори,тате,ама то така се случи,разбираш ли,тая какичка дет ми е в скута не е майкати,ама я Обичам колкото нея!"Ако не върви просто разтрогни брака и после си се влюбвай в когото си щеш,не може да лъжеш и себе си и семейството си пък и любовницата си с оправданието "То е за доброто на семейството"
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
дa, съгласна съм, че бракът е нещо много отговорно!Но все пак сме хора и никой не е застрахован- не знаеш кого ще срещнеш след 5-6 години да речем...
А децата рано или късно заживяват свой собствен живот...Сега да се погребе човек ли?
А и децата би трябвало да проявят разбиране...И родителите са хора в известен смисъл.
Поне аз така го виждам...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Децата на 4-5 годинки не могат да разберат такова нещо. Как ще му обясниш,че "тати много обичаше мама, обаче вече не,защото си е намерил по-хубава и добра какичка", когато ти си за това същество най-хубавата,най-добрата и най-прекрасната ...
За по-големите е друг въпрос, те повече и от нас ги разбират тия работи

За по-големите е друг въпрос, те повече и от нас ги разбират тия работи
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Въпреки, че не е много по темата - никога не знаеш какво ще става, но ако между двама души нещата не вървят (или има жена/мъж между тях) по-добре да се разделят докато детето е по-малко...После му е по-лесно...Отделен въпрос е, че ако е момиче и расте без баща ще й е по-лесно, защото на момчетата пък им трябва мъжкото присъствие.Crematory написа:Децата на 4-5 годинки не могат да разберат такова нещо. Как ще му обясниш,че "тати много обичаше мама, обаче вече не,защото си е намерил по-хубава и добра какичка", когато ти си за това същество най-хубавата,най-добрата и най-прекрасната ...
За по-големите е друг въпрос, те повече и от нас ги разбират тия работи![]()
А по-темата - за любовта няма граници.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Joyride
- Пишеща машина
katiunki написа:
П.П четох само последния пост, защото доста сте пописали ,а ми се спи, така че само тук ще се изкажа
това не е така- момичето неминуемо след това тръгва с "чичковци" именно в търсене на бащата, който не е имала. несъзнателно. и проблемите са безкрайни.не може без нито един от двамата ,за което и дете да става дума.Отделен въпрос е, че ако е момиче и расте без баща ще й е по-лесно
П.П четох само последния пост, защото доста сте пописали ,а ми се спи, така че само тук ще се изкажа
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising