За кандидатстващите с география:)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Junona
В началото бе словото

За кандидатстващите с география:)

Мнение от Junona »

кой каква специалност иска да учи и какви са ви балообразуващите :)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

туризъм ! 12 ми е бала там но по дяволите о6те не си знам оценката по френски.... а ина4е не мисля 4е 6е има някой който да кандид с география и да неиска туризъм... :roll:
Аватар
Junona
В началото бе словото

:)

Мнение от Junona »

ами... има нещо вярно аз учих география само заради тази специалност,ако знаех че в другите вузове може и с друго :)))
спокойно и аз нмам още никакви резултати,нито на географията,нито на руския,но на мен балообразуващата ми е 11 :(
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

да ма гадното е 4е няма квоти за езици и така не е мн обективно и равнопоставено... но пък да видим..
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

ами да..това е малко кофти,но пък и да има наи-много места остажят за английския и немския,а за руския и френкия все някакжи мизерни 1-2 места :(
а между другото сега се сетих... че повечето ми познати които кандидатстват с география не кандидатстват с език.... а и гледах някъде в тези форуми че много хора искат да влязат в "регионлно развитие и политика"...
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

еми ако е така 6те е много хубаво нооооо не ми се вярва все пак... 6е се види на класиранията;)
Аватар
Junona
В началото бе словото

:)

Мнение от Junona »

ще стискам палци и за двете,дано станем колежки :)
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Junona написа:че много хора искат да влязат в "регионлно развитие и политика"...
РРП е добре,но в случай,че не стане Туризъм.
Реално,с география и език,възможностите са две: Туризъм и РРП .Мнозинството обаче предпочита туризма,няма к'во да се лъжим.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

е да... по принцип "регионално развитие и политика" е алтернативен вариянт"
ох... това чакане ме убива,навсякъде ми излязоха расълтатите,само в СУ не са :(
между другото днес се обайдах да попитам кога ще излизат резултатите по география и ми казаха че до 1-2 дни максимум :)
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

Junona написа:между другото днес се обайдах да попитам кога ще излизат резултатите по география и ми казаха че до 1-2 дни максимум :)
Не храни напразни надежди, това им е ежедневния отговор! На мен от петък или от четвъртък ми казват, че резултатите по френски и географията ще ги обявят до два дни... е минаха около 5 или 6 вече :P Но всъщност те нямат избор - до петък със сигурност трябва да ги изкарат, защото в понеделник е класирането...
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

хаххаах прав си нямат избор :)
аз току що разбрах че 100% ще съм студентка(приета съм във Варна),ама сега възниква другия въпрос...КЪДЕ ще съм окончателно :)
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

Junona написа:хаххаах прав си нямат избор :)
аз току що разбрах че 100% ще съм студентка(приета съм във Варна),ама сега възниква другия въпрос...КЪДЕ ще съм окончателно :)
Да ти е, честито! Ах, морето... :P
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

Да ти е, честито! Ах, морето... :P[/quote]
мерси,мерси :) По принцип аз преди най-много исках да съм във Варна,но като постоях малко в Студентски град леко си промених мнението :)
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

Junona написа: мерси,мерси :) По принцип аз преди най-много исках да съм във Варна,но като постоях малко в Студентски град леко си промених мнението :)
Ти пък, този гнусен Студентски град... :? Ти откъде си?
Аз Варна сто пъти я предпочитам пред София, ама ми е на 500 км и някак си не върви :P
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

mon написа: мерси,мерси :) По принцип аз преди най-много исках да съм във Варна,но като постоях малко в Студентски град леко си промених мнението :)
Ти пък, този гнусен Студентски град... :? Ти откъде си?
Аз Варна сто пъти я предпочитам пред София, ама ми е на 500 км и някак си не върви :P[/quote]
аз съм от Димитровград,и на мен Варна не ми е особено близо,но става горе-долу :).А за София току-що ми разбиха надеждите...имам 2-ка на изпита по руски,а съм рускиня и знам повече поне от половината на смотания изпит.Баси корупцията...
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”