Загубих си личната карта!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

Regina написа:За изгубени лични документи глобата е солена!!!
Мисля, че глоба има само ако не се извадят нови документи в определен период от време... но не знам точно колко е дълъг този период...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Глобата е като си ги загубиш за трети път и не е чак толкова солена, 100 лева е. Първият и вторият път са по 20 лева.
Аватар
ер малък
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ер малък »

ха..снощи куките ми написаха акт за личната карта... покраи изпитите дето си я мъкнах извън документника .. и с това слагане и изваждане от джобчетата .. има една малка бабунка .. съвсем малко балонче с въздух на едното ръбче .. бахти кретените .. била "унищожена" .. тея няма вече за какво да се захванат .. аз ко съм виновна че материала им е некачаествен и така лесно се прецакват .. макар че мойта си е гладка почти като бебешко дупе.. глупава история
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Хехехе, добре, че никой не ми иска моята, тя в какво ли не е влизала - май във всички видове алкохол... Без мастика. :lol:
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

repi-s-lychec написа:Хехехе, добре, че никой не ми иска моята, тя в какво ли не е влизала - май във всички видове алкохол... Без мастика. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ами освен да я свиеш на масур и да си я изпушиш, друго не ти остава...
Изображение
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

С нея си правя пътечките...
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Crematory написа:Глобата е като си ги загубиш за трети път и не е чак толкова солена, 100 лева е. Първият и вторият път са по 20 лева.
На брат ми са му казали да си помисли (!) колко иска да му е глобата - от 50 до 150 лв... Как да го тълкувам незнам, но ако не е солено това да хвърлиш грешни пари за това, че си загубил или са ти откраднати документите, здраве му кажи!
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ми могат и повече да ти вземат като ти е толкова акълът да ги загубиш за 3 път, преди това е по 20 :lol:
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Там е работата, че му е за първи път.
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
ivancho7
В началото бе словото

Мнение от ivancho7 »

Ами за около 90 лв и ми я направиха за 8 часа картата. Еии добре че не ги плащах аз :) Картата ми я загубиха в една фирма и те поеха всички разходи по издаването на новата.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”