Към бъдещите медийни звезди! :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Даа четох по история в "24 часа",ама за журналистика нищо не намерих :roll: И какво то се знае колко са 6-тиците, а оценките- дай боже утре :evil:
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Какви са тези данни и колко са достоверни ? Наистина ли са толкова мнго 6 - иците на есето?!.. тогава тези с 4 -ки например май наистина са обречени :?
Аватар
serpiente
В началото бе словото

Мнение от serpiente »

Мен тази информация ме съмнява много. Предполагам, че е станала малка грешка и тези шестици са от УНСС (иначе това ще е направо невероятно съвпадение). За съжаление всички са изнервени от чакането на оценките и от това, че не знаят дали ще ходят на устния изпит. Ще си позволя да дам един съвет-не се изнервяйте допълнително със съмнителна информация, докато не си видите оценката очаквайте всичко. Успех !!!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

feather написа:Мен лично - само за ЕС. :roll: А, да, и обосновка за избора на специалността.
Но как стои въпросът?В смисъл-какво ти е мнението за ЕС,за или против,за структурата ли?Или просто ти казват-говори за ЕС?То много неща могат да се говорят...
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Аз лично се надявам да питат за структура + мнение, щото другото...Нали няма да питат за всички еврокомисари. Айде, Оли Рен, как и да е, но другите...А, да този Фратини - по въпросите за съдебната система, мисля. А ако питат за мнение - трябва ли да се дават примери за евентуални предпазни клаузи? А за преимущества/недостатъци на присъединяването ни към ЕС? Страшно много неща са. Ужас.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
milka
В началото бе словото

Мнение от milka »

Малко е объркващо като сте с еднакви аватари...
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Специално ми наблегнаха да не казвам личното си мнение по въпроса, а например КОНКРЕТНИТЕ изисквания към България от ЕС за приемането ни. За референдумите във Франция и Холандия също.
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

А за дебатите по ратификацията на договора от отделните страни? Кои са го ратифицирали? Председателстващи страни - преди, сега, следващата държава? Евро-зона?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Не, това изобщо не се и спомена. За лично мнение се отнасяше единствено въпроса какво смятам, че трябва да направим, за да се чувстваме достойни като страна членка.
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Т.е., може ли да става тук въпрос за загуба на част от културния ни суверенитет? Или се говори нещо друго. А как разбираш оценката си? Казаха ми, че не е зле да изискам да я напишат пред мен, защото преди години станало гаф - комисията оценила едно момиче с 6, ама не написали оценката и после - хоп - 4.50. Благодаря за инфото :)
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Хм, оценката беше публикувана рано на следващата сутрин. Не знам дали изобщо можеш да предявяваш някакви претенции за научаването й. ;) Съмнявам се, че може да стане подобен гаф. Кандидат-студентски мистификации - бол. ;)

Доста неща казах по въпросите. Където можеше лично мнение - само там обясняваш нещата както ти ги разбираш. Пък иначе се стремиш към изчерпателност на фактите...
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Малко се повтори последното ми мнение.

Та отговарям на следващия пост: няма защо. :)
Последно промяна от feather на 02 Авг 2006, 13:58, променено общо 1 път.
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Много благодаря!
Сърдечни поздрави :)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”