Към бъдещите медийни звезди! :)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Мен тази информация ме съмнява много. Предполагам, че е станала малка грешка и тези шестици са от УНСС (иначе това ще е направо невероятно съвпадение). За съжаление всички са изнервени от чакането на оценките и от това, че не знаят дали ще ходят на устния изпит. Ще си позволя да дам един съвет-не се изнервяйте допълнително със съмнителна информация, докато не си видите оценката очаквайте всичко. Успех !!!
Но как стои въпросът?В смисъл-какво ти е мнението за ЕС,за или против,за структурата ли?Или просто ти казват-говори за ЕС?То много неща могат да се говорят...feather написа:Мен лично - само за ЕС.А, да, и обосновка за избора на специалността.
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Аз лично се надявам да питат за структура + мнение, щото другото...Нали няма да питат за всички еврокомисари. Айде, Оли Рен, как и да е, но другите...А, да този Фратини - по въпросите за съдебната система, мисля. А ако питат за мнение - трябва ли да се дават примери за евентуални предпазни клаузи? А за преимущества/недостатъци на присъединяването ни към ЕС? Страшно много неща са. Ужас.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
А за дебатите по ратификацията на договора от отделните страни? Кои са го ратифицирали? Председателстващи страни - преди, сега, следващата държава? Евро-зона?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
Т.е., може ли да става тук въпрос за загуба на част от културния ни суверенитет? Или се говори нещо друго. А как разбираш оценката си? Казаха ми, че не е зле да изискам да я напишат пред мен, защото преди години станало гаф - комисията оценила едно момиче с 6, ама не написали оценката и после - хоп - 4.50. Благодаря за инфото 
- feather
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хм, оценката беше публикувана рано на следващата сутрин. Не знам дали изобщо можеш да предявяваш някакви претенции за научаването й.
Съмнявам се, че може да стане подобен гаф. Кандидат-студентски мистификации - бол. 
Доста неща казах по въпросите. Където можеше лично мнение - само там обясняваш нещата както ти ги разбираш. Пък иначе се стремиш към изчерпателност на фактите...
Доста неща казах по въпросите. Където можеше лично мнение - само там обясняваш нещата както ти ги разбираш. Пък иначе се стремиш към изчерпателност на фактите...