дилема

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ghos7face
В началото бе словото

дилема

Мнение от ghos7face »

Туриэъм в Благоевград или география и нещо от сорта в СУ.
Дайте си мнението по въпроса и помогнете :?: :?: :?: :blob6:
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

добре, тука всички требе да знаем на теб какво ти е финансовото положение, какво ти е на сърце да учиш, къде, и как...

такива теми за дел.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

С география в СУ можеш без проблем да работиш в сферата на туризма и образованието е доста по-солидно. Единствено дето не учиш език.
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

пред мен стои същият проблем....МО в Благоевград или История или нещо такова в СУ....ЗА момента съм избрала МО в ЮЗУ...

от София ли си?
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

luni4ka написа:пред мен стои същият проблем....МО в Благоевград или История или нещо такова в СУ....ЗА момента съм избрала МО в ЮЗУ...
Нали знаеш, че с МО се подготвяш най-вече за дипломат или работа в посолство. ако в семейството ви има утвърдени традиции- няма какво да се чудиш, но ако тепърва ислиш да си създаваш име-я кажи пак какво те очаква в СУ! :wink:
Изображение
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

наясно съм, но по-добре да уча за дипломат, въпреки че не се учи само за това отколкото за учителка....
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

luni4ka написа:наясно съм, но по-добре да уча за дипломат, въпреки че не се учи само за това отколкото за учителка....
Не се учи само това, но за това те подготвят в крайна сметка! Запозната съм само с програмаат в УНСС (чрез приятел) и там с МО на 100% се готвиш да представяш България някъде по света. Сигурноти звучи много перспективно, атраквтуивно и т.н., но в крайна сметка подобни "работни места" на практика се предават в семействата и е доста трудно да се вмъкнеш в една подобна консервативна система.
Ако мислиш обаче, че искаш да се бориш със зъби и нокти за това- дерзай :wink: :wink: :wink:
Изображение
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

ПРАВО в СУ или ПРАВО в УНСС?
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

Хахах....право къде ли... незнам обаче ти май навсякъде питаш:)
Решението е изцяло твое, ако бях на твое място бих избрала СУ...
Who ever said I needed you! Lied!
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

neycheva87 написа:Хахах....право къде ли... незнам обаче ти май навсякъде питаш:)
Набирам мнения защото отзивите са противоречиви,а нали се сещаш,че няма и много време за размисъл.
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

neycheva87 написа:Хахах....право къде ли... незнам обаче ти май навсякъде питаш:)
Ако не ти изглеждам много любопитин ти каква специалност си приета?
vins
В началото бе словото

Мнение от vins »

maimunka написа:С география в СУ можеш без проблем да работиш в сферата на туризма и образованието е доста по-солидно. Единствено дето не учиш език.
Не мисля, че ако завършиш чиста География, ще е толкова лесно да си намериш работа в сферата на туризма. За екскурзоводи, администратори, хотелиери, бармани и сервитьори се изисква специално образование. Това е регламентирано в Закона за туризма.
С други думи, не е позволено един хотел да наеме администратор, без необходимото образование. Също така, няма туристическа фирма, без поне един дипломиран служител с туристическо образование.
Завърших Професионална гимназия по туризъм и повярвайте ми, учим важни неща които определено ги няма в учебника по География :)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”