Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

От инфоцентъра ми казаха, че очакват резултатите по журналистика днес или най- късно утре до обед :wink:
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

От инфоцентъра ми казаха, че очакват резултатите по журналистика днес или най- късно утре до обед :wink:
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Не може да бъде. :lol:
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Здравейте чакащи..Някой знае ли защо интернет страницата на СУ няма да работи..и ако не работи как ще си видим оценките тогава? Ще трябва да ходим до Химическия ? :x ...А какво правят кандидатите от провинцията ,които тепърва ще пътуват...Много съм недоволна от тази ( не )организация...
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Аз лично се надявам резултатите да излезнат днес, защото съм от Стара Загора и днес не излязат резуултатите, и утре страницата на СУ не работи мн мн мн ще се ядосам....трябва да си взема билет, да си намеря общежитие и т.н...това е истинско безобразие...и само като се сетя, че в деня на изпита казаха, че резултатите ще излезнат бързо, защото работите за проверка били мн малко!!! :banghead: Направо...нямам думи!!!!!!!
Аватар
milka
В началото бе словото

Мнение от milka »

Ще бъде гадно да се пътува в тази жега,отделно парите,и като отиде човек да разбере лошия си резултат и да кажат :хайде тия с оценка по-малка от 3,50 да си ходят,да не ни губят времето! Това се е случвало.
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

хмммм на мен ми казаха пък, че имало изнесена информация (във вестник), че броят на 6-ите е около 59 хеххее не си спомням колко точно.. обаче точно сега не мога да потърся къвто и да е вестик, а в интернет изданията не намирам подобни статии.. ;/

относно кандидатите от провинцията - никаква съобразителност !!!

на мен от инфо центъра ми казаха същото - днес, или най-късно утре до обяд!
"Лудите, лудите, те да са живи!"
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

въпросната статия се обсъжда цял ден,само че погрешно.никой нищо не казва са СУ!статията е броя на 6-тиците в УНСС на устния изпит -69 и за това,че те ще вдигнат бала!
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

И сега какво- след като утре ще има проблем със сайта къде ще си проверим оценките?
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

На Стената сега изнасяха (поне това успях да видя) - история, мат.2, френски език, руски...може и журналистиката да са изнасяли?! :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Може то-таратанци!!!!!!!!Това е най-голямата гавра.Разбирам всички,които чакат оценки и е адски гадно,само че поне не ги бърка когато ще излязат от гладна точка че не зависи следващият им изпит от това..А ние дето чакаме писмен изпит-никой за живи не ни брои явно......
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Добре, някой, който е от София, не може ли да провери дали ги има изнесени на химическия
Vernal_Equinox
В началото бе словото

Мнение от Vernal_Equinox »

Аааа, това е гадно :shock: И ко кандидатите от провинцията да ходят насляпо в София, пък може и бързо-бързо да се приберат : Благодарим, че посетихте София :evil:
Аватар
to6o`we
В началото бе словото

Мнение от to6o`we »

Еи хора кажете дали са сложили резултатите на Стената на плача. Това е пълно безобразие как може да не казват нищо!!!
Всичко е преходно, освен смъртта.
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

to6o`we написа:Еи хора кажете дали са сложили резултатите на Стената на плача. Това е пълно безобразие как може да не казват нищо!!!
Подкрепям!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”