Педагогики ?
Модератор: Boromir
Ре
При мене за педагогиките е 20.25. И се чудя дали ще стигне за мъжко при положение че са по 10-ина места и миналогодишния бал е около 19 и нещо някъде. Ке поживеем, ке видим
.
Ако не - колеж майка
.
Ако не - колеж майка
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
за педагогиките..искам да ви питам.мен нещо мнооо странно ми се е случило.значи мен не са ми приоритетни но съм ги писала и ходих на тоз изпит по комуникативни там,но сега като си отворя персоналната информация срещу тези три специалности нито ми пише бал нито нищо.останалите са ми някакви в черно все едно са активирани пък за тея педагогики-нищо.искам да питам някой който кандидатства с английски като мен има ли го същия проблем щото аз съм малко озадачена...?? 
- TeDuS
- В началото бе словото
Педагогиката не е една от най-престижните специалности в СУ..но е в СУ...изкарва се лесничко (предполагам) - едва ли ще има кой знае колко трудни изпитчета. После можеш за запишеш магистър нещо друго и ...пей сърце!!! Нали ще имаме висше образование!!! То т'ва се иска
Ако не искаш да учиш педагогика, а нещо "по-реномирано" - да си изкарал повече..ако не си...кандидатствай си пак...но според мен...второ КСК си е самоубийство...знам ли...ако ме вземат нещо в СУ аз да няма да се дърпям я !!!! 
Хахаха педагогиките са доста трудни за следване въпреки, че не са престижни, учи се анатомия и какви ли не други неща. Много хора си мислят, че лесно се избутва, но хора осъзнайте се - как се става учител - това са сума ти предмети, които трябва да знаеш перфектно, защото утре ще преподаваш на невръстни дечица своите знания.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Много странно. Аз също съм писала педагогиките и миналия месец се явих на говорните и комуникативни. Кандидатствам само с английски. Балът ми за тия специалности е същият като за другите, няма промени в цвета или някаква друга разлика.Dharana написа:за педагогиките..искам да ви питам.мен нещо мнооо странно ми се е случило.значи мен не са ми приоритетни но съм ги писала и ходих на тоз изпит по комуникативни там,но сега като си отворя персоналната информация срещу тези три специалности нито ми пише бал нито нищо.останалите са ми някакви в черно все едно са активирани пък за тея педагогики-нищо.искам да питам някой който кандидатства с английски като мен има ли го същия проблем щото аз съм малко озадачена...??

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .