Педагогики ?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Хехехе и брат ми така викаше за казармата а тя каква стана, влезе си нашия, изкара си службата и взе, че му хареса и сега работи за армията на договор. Не е толкова лошо. Можеш и да си следваш . А то казармата вече е до клетвата - 45 дни и това е. После няма толкова юркане.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

При мен се получава 20.75,но ако ме приемат някоя от педагогиките няма да се запиша,ще си остана в другия унив с Книгоиздаването.Така съм го решила...има време :roll:
Изображение
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

При мен с литературата се получава бал 21.50 - ако стигне за педагогика, ще я запиша.
Изображение
pafaka
В началото бе словото

Ре

Мнение от pafaka »

При мене за педагогиките е 20.25. И се чудя дали ще стигне за мъжко при положение че са по 10-ина места и миналогодишния бал е около 19 и нещо някъде. Ке поживеем, ке видим :).

Ако не - колеж майка ;).
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

за педагогика ще си ок.
pafaka
В началото бе словото

Мнение от pafaka »

Малее германчетата гледах по форумите че са недоволни ама като отворих статистиката и 67% мъжко и 61% женско накъсали. При нас вса около 40 !!!
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

по немски е било резачка неземна, не знам какво са им причинили :roll:

аз ходих на Стената вчера - на един лист имаше 25 имена и 17 двойки...
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Не знам защо толкова хора ходят на проверка на говорни способности като знаят , че не им се учи педагогика и после не я записват, ако са приети. Мисля, че тя не е за всеки . За да си педагог трябва да ти идва отвътре да се занимаваш с деца.
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

оооооо аз определено имам опит с децата, но чувствам че педагогиката не е за мен
Dharana
В началото бе словото

Мнение от Dharana »

за педагогиките..искам да ви питам.мен нещо мнооо странно ми се е случило.значи мен не са ми приоритетни но съм ги писала и ходих на тоз изпит по комуникативни там,но сега като си отворя персоналната информация срещу тези три специалности нито ми пише бал нито нищо.останалите са ми някакви в черно все едно са активирани пък за тея педагогики-нищо.искам да питам някой който кандидатства с английски като мен има ли го същия проблем щото аз съм малко озадачена...?? :?:
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Педагогиката не е една от най-престижните специалности в СУ..но е в СУ...изкарва се лесничко (предполагам) - едва ли ще има кой знае колко трудни изпитчета. После можеш за запишеш магистър нещо друго и ...пей сърце!!! Нали ще имаме висше образование!!! То т'ва се иска :headbang: Ако не искаш да учиш педагогика, а нещо "по-реномирано" - да си изкарал повече..ако не си...кандидатствай си пак...но според мен...второ КСК си е самоубийство...знам ли...ако ме вземат нещо в СУ аз да няма да се дърпям я !!!! :geek:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Хахаха педагогиките са доста трудни за следване въпреки, че не са престижни, учи се анатомия и какви ли не други неща. Много хора си мислят, че лесно се избутва, но хора осъзнайте се - как се става учител - това са сума ти предмети, които трябва да знаеш перфектно, защото утре ще преподаваш на невръстни дечица своите знания.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Dharana написа:за педагогиките..искам да ви питам.мен нещо мнооо странно ми се е случило.значи мен не са ми приоритетни но съм ги писала и ходих на тоз изпит по комуникативни там,но сега като си отворя персоналната информация срещу тези три специалности нито ми пише бал нито нищо.останалите са ми някакви в черно все едно са активирани пък за тея педагогики-нищо.искам да питам някой който кандидатства с английски като мен има ли го същия проблем щото аз съм малко озадачена...?? :?:
Много странно. Аз също съм писала педагогиките и миналия месец се явих на говорните и комуникативни. Кандидатствам само с английски. Балът ми за тия специалности е същият като за другите, няма промени в цвета или някаква друга разлика.
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

То не се пишат оценки на проверките а само на изпита.
Dharana
В началото бе словото

Мнение от Dharana »

да и аз кандидатствам само с английски в Софийски, но факт е че срещу тея три специалности бал не ми пише и някво тъпо егаси щото ходих на тея комуникативни и ми казаха да.незнам ся кво мога да напрая...нищо.. :!: :?:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”