История на България - Темата

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
sany
В началото бе словото

Мнение от sany »

Я пак виж-пи6е 2-ри...
sunny2
В началото бе словото

Мнение от sunny2 »

Е, не съм наясно колко имам на изпита по история, но азбуката я знам разбъркано и все още мога да чета. Освен ако на мен не са ми пробутали датата 1 август, за да си троша нервите.
iosif
В началото бе словото

Мнение от iosif »

Добър вечер значи
такаа нека Ви разкажа една малка история
за съжаление съм малко объркан в момента и няма да е много подредена, но знам че всички които са нека да ги наречем "зависими" ще ме разберат.
Незнам как точно да започна защото адски много мисли ми се въртят в главата (въпреки, че аз не съм кандидатстващият в случая),
та незнам как вашият универистет ще ми с води за престижен когато самите хора които са измислили думата престиж неразбират самия смисъл.
Независимо че кандидатстудентите тази година са много както и всяка минала (да отбележа), отново резултатите се бавят с не един а нека прогнозирам два дни, не си извадиха поУКА тези учени люде аджеба какво трябва да се направи точно, че в деня който свърши изпита те трябва да знаят точно кога ще се появят резултатите!
Нещата обаче както винаги е по-лесно да се изкарат комплексни и да се каже "да ама тук имаше прблеми ама там имаше проблеми" - да ама НЕ!
Нека сега проведем малко статистика
значи имаме си ние wow 4000 ХИЛЯДИ кандидата (които са си платили по колко парички ааа да Вие си знаете, но не го считате за договор)
и така нека сега на тези 4000 ХИЛЯДИ кандидата прибавим по минимум 4 човека които тръпнат в очакване за техните резултати
това прави 16000 + 4000те ХИЛЯДИ студента = 20000 души
А колко е населението на България, мисля не повече от 6 800 000, оттук се получава приблизително това че всеки един на 340 човека (сърдечно болните не ги броите те са си трупове нали) ви чака всяка минута да си изпиете сутрешното кафенце, обаче то се получава така че то не е само сутрешно ами отиват до 2-3 да не кажа и повече, откъдето ви идват странни идеи кой е крив и какво не Ви харесва в темата му.
Еми това исках да кажа аз съм просто едно моче втори курс в МГУ, разбира се не доста успешен тъй като вишето образование не ме привлича особено много, защото всичко е така нагласено и субективно че дори самата наука неможе да те привлече, просто чакам резултатите на момичето ми и да Ви кажа честно за мен си не съм се притеснявал толкова! Успех на всички!
И да знаете вишист не се става с ум а с упоритост в България!
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

iosif написа:Добър вечер значи
такаа нека Ви разкажа една малка история
за съжаление съм малко объркан в момента и няма да е много подредена, но знам че всички които са нека да ги наречем "зависими" ще ме разберат.
Незнам как точно да започна защото адски много мисли ми се въртят в главата (въпреки, че аз не съм кандидатстващият в случая),
та незнам как вашият универистет ще ми с води за престижен когато самите хора които са измислили думата престиж неразбират самия смисъл.
Независимо че кандидатстудентите тази година са много както и всяка минала (да отбележа), отново резултатите се бавят с не един а нека прогнозирам два дни, не си извадиха поУКА тези учени люде аджеба какво трябва да се направи точно, че в деня който свърши изпита те трябва да знаят точно кога ще се появят резултатите!
Нещата обаче както винаги е по-лесно да се изкарат комплексни и да се каже "да ама тук имаше прблеми ама там имаше проблеми" - да ама НЕ!
Нека сега проведем малко статистика
значи имаме си ние wow 4000 ХИЛЯДИ кандидата (които са си платили по колко парички ааа да Вие си знаете, но не го считате за договор)
и така нека сега на тези 4000 ХИЛЯДИ кандидата прибавим по минимум 4 човека които тръпнат в очакване за техните резултати
това прави 16000 + 4000те ХИЛЯДИ студента = 20000 души
А колко е населението на България, мисля не повече от 6 800 000, оттук се получава приблизително това че всеки един на 340 човека (сърдечно болните не ги броите те са си трупове нали) ви чака всяка минута да си изпиете сутрешното кафенце, обаче то се получава така че то не е само сутрешно ами отиват до 2-3 да не кажа и повече, откъдето ви идват странни идеи кой е крив и какво не Ви харесва в темата му.
Еми това исках да кажа аз съм просто едно моче втори курс в МГУ, разбира се не доста успешен тъй като вишето образование не ме привлича особено много, защото всичко е така нагласено и субективно че дори самата наука неможе да те привлече, просто чакам резултатите на момичето ми и да Ви кажа честно за мен си не съм се притеснявал толкова! Успех на всички!
И да знаете вишист не се става с ум а с упоритост в България!
Доста наивно според мен е да мислиш така, особено с тия сметки.Ааааа и BTW нали трябва време да се изгради и центъра за информация, окончателно - това не е лека работа, вервай ми!
п.п.Аре са, то и аз ги чакам и проверявам всеки ден от 22-3 насам, но нищо няма да ни стане, ако почакаме още няколко часа и получим добре оформени и точни резултати.
п.п.п.Жив и здрав :-)
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
iosif
В началото бе словото

Мнение от iosif »

наивно не
импулсивно - да
Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

АРЕ БЕ,ВТОРИ АВГУСТ Е,ИСКАМ РЕЗИЛИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Ще влеем квото и да става,щото нямам избор
J
В началото бе словото

Мнение от J »

Оооооох, хайде вече да ги изкарват да видим кой се е :( изложил и кой се е представил добре! :(
Най-голямата грешка е да се опиташ да прескочиш един трап на два скока!
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

днес........но кога????????
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Хора, не мога повече... Изтощена съм от това чакане.... :cry:
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

melestorm написа:Ааааа и BTW нали трябва време да се изгради и центъра за информация, окончателно - това не е лека работа, вервай ми!
Ти виждал ли си го въпросния център за информация?
Представлява нещо като малак стаичка /впрочем е по-малка от банята ни/ с 2 човека /в момента бяха момче и момиче,които се сваляха/ и 1 компютър.Предполагам са им трябвали месеци,за да го направят това постижение на строителството.
Изображение
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

ако не ги искарат днес...няма и да е утре, защото обявиха че утре сайтът няма да работи...ШАНС
J
В началото бе словото

Мнение от J »

Два дни като идиот пред компютъра!Две нощи никакво спане! :evil:
Най-голямата грешка е да се опиташ да прескочиш един трап на два скока!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

J написа:Два дни като идиот пред компютъра!Две нощи никакво спане! :evil:
Ти пък! :shock: Много се впрягаш бре...Ама то и аз съм така,като се замисля :lol:
Изображение
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

всички сме така
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

колкото повече наближава да видя резултата толкова повече ме хваща шубето и се филмирам все повече :cry: :cry:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”