Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

И на мен не ми се говори за приемането ни в ЕС. Щото като стигна до частта с предпазните клаузи, сигурно ще ревна така, че цял СУ ще ме чуе. :roll: :oops: :lol:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Някой,който миналата година е минал по нашия път може ли да каже дали преди устния изпит е знаел колко е имал на писмения,или просто се явяваш без значение.Защото сега незнам дали да чакам оценка от писмения.Такава ще има ли в сряда примерно,защото не съм от София и в четвъртък трябва да пътувам...
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

И мен много ме интересува кога смятат да изкарат оценките по журналистика. И аз не съм от София и ако решат да се правят на важни и до четвъртък нищо не е ясно... :evil: :evil: :evil:
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

четете за отношенията с македония...проблемът се изостря все повече... :roll:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
_kris4eto_
В началото бе словото

Мнение от _kris4eto_ »

на мен ми казаха за резултатите: "след сряда" :shock: малко странно, защото ще е тъпо чак в четвъртък да излязат... ама какво да се прави, не зависи от нас :roll: а за отношенията с македония, комисиите май не питат за по-сериозни неща, както няма и да питат за Източния въпрос... лично мнение :wink:
*Идеята е да останеш в състояние на постоянно напускане, докато винаги пристигаш.Спестява запознанства и сбогувания*
Аватар
milora
В началото бе словото
Обратна връзка:

ето на ...

Мнение от milora »

http://fjmk.atspace.com/temi.html#usten - на този линк ще намерите въпросите от устния изпит по журналистика от миналите години. м/у другото през някоя от предишните фигурират като теми и проблемите с Македония и тероризма и влизането в ЕС, такаче не ги подминавайте като вариянт за устния! Успех ! :roll:
CADA V EZ QUE ESTOY SIN TI,
El atardecer más bello duele,
Cada lágrima por ti, apaga el sol
CADA VEZ QUE ESTOY SIN TI
La razón de mi universo muere...
Аватар
LULLABY
В началото бе словото

Мнение от LULLABY »

А дали бих могла като ходя да си видя есето да си го препиша без значение каква ми е оценката - просто защото е твърде лично и си го искам за спомен - свързано е с един човек, на когото много, ама МНОООГО държа... та може ли да ми дадат... :roll: :roll:
I was alone, Falling free,
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
Аватар
Al-x4o
От дъжд на вятър
Специалност: Публична комуникация
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от Al-x4o »

ами..не, защото това е състезателна тема и не може да се прави нищо с нея. дори ако искаш да си я снимаш с телефона, няма да ти разрешат, да не говорим за друго...
даже няма да ти разяснят като хората защо ти е писана съответната оценка
Животът е кратък, чети повече!

http://www.alexanderkrastev.com
http://www.azcheta.com
Аватар
LULLABY
В началото бе словото

Мнение от LULLABY »

Ама аз не се интересувам толкова от оценката и няма да искам да ми изясняват, а само да я имам под някаква форма - само моя текст без рецинзии, оценки и др такива, защото въпросът е изключително личен...
What happened to us,
What happened to me,
Аватар
LULLABY
В началото бе словото

Мнение от LULLABY »

А нали ги пазят няколко години - майче около 4... Та след това може ли вместо да ми унищожат есето просто да ми го върнат - да подам ли молба или нещо такова :roll: Дори журналистиката не ми е първо желание и няма най-вероятно до нея да стигна... Ако подам молба и подпиша декларация, че няма да предявявам никакви претенции спрямо оценката - просто искам да си препиша или преснимам, или каквото и да е там - само да го имам... аз дори не го писах толкова за изпита... Не че е кой знае какво - повтарям, че е от емоционален характер, а не защото го смятам за шедьовър или нещо подобно - напротив! Само искам да го имам за спомен, а и да го прочета на един човек, на когото то всъщност е посветено и за когото съм писала... :cry:
What happened to us,
What happened to me,
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Резултатите се знаеха от преди това. Примерно на предния ден ги дадоха :) Или 2 дни бяха. Не знам къде трябва да живееш, за да не можеш да стигнеш за 2 дни.
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Не става въпрос че за два дена не може да се стигне.Въпроса е,че изпита е в петък сутринта,това значи че трябва да пътувам в четвртък за Сф.Обаче в сряда трябва да си знам оценката,за да мога да си купя билет или да намеря някой да ме закара.Просто е много грубо да ми казат оценката в четвъртък и аз тепърва да се подготвям за път и т.н....Така че искрено се надявам да има резултатите днес по някое време иначе незнам...В крайна сметка обаче на кого ли му пука затова освен на мен самата... :?
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

ugly_girl написа:Не става въпрос че за два дена не може да се стигне.Въпроса е,че изпита е в петък сутринта,това значи че трябва да пътувам в четвртък за Сф.Обаче в сряда трябва да си знам оценката,за да мога да си купя билет или да намеря някой да ме закара.Просто е много грубо да ми казат оценката в четвъртък и аз тепърва да се подготвям за път и т.н....Така че искрено се надявам да има резултатите днес по някое време иначе незнам...В крайна сметка обаче на кого ли му пука затова освен на мен самата... :?
На мен ми пука, защото съм в същото положение! Ще бъде много глупаво от страна на СУ ако ни поставят в такава ситуация- до последния момент да не си знаем оценките :evil:
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Почти съм убедена, че за пореден път ще го направят. :?
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

безотговорна му работа...

да не говорим как подхождат към изнасянето на резултатите по история.. аи това съобщение, че утре може да не бачка информационната страница.. е ма как пък да не ги наречеш с някоя приятна думичка?!?!?!!!!!?!!?!!!?
"Лудите, лудите, те да са живи!"
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”