Фми!!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

snoopy_doo is back
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от snoopy_doo is back »

Tabledott написа:Ами няма лошо, аз също изказвам предположение, иначе надявам се да си права :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

и малко офф:иначе интересен подход :roll: а дали не греша :?
Dead people aren't easy to kill Изображение
Аватар
AntiNomiA
В началото бе словото

Мнение от AntiNomiA »

Аз не съм много по прогнозите, затова само ще споделя, че балът ми е 29.85 и съм писала КН на първо място. Доста се колебах за приложната математика и аз, защото звучи доста примамливо, но понеже не ми бяха много ясни перспективите, се отказах (писах я на 5то място). Надявам се тези, които запишат ПМ, да продължат да споделят (тук и на живо), за да знаем какво (не) сме пропуснали.:)
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

dormouse написа:Мили мои само да ви кажа,че при приложната математика се учи двойно повече висши математики в сравнение с другите специалности......
Може би точно за това я записват някои хора :) В момента бтв въртят един такъв сериал "Криминални уравнения" вижте хората кви чудеса правят с приложната математика (жалко че е само на филм)
한류
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

slighter написа:Може би точно за това я записват някои хора :) В момента бтв въртят един такъв сериал "Криминални уравнения" вижте хората кви чудеса правят с приложната математика (жалко че е само на филм)
Ех филмчето е яко, но си е филм.. Иначе и на мен ПМ ми е на 5-то място, но да си призная ми се иска някоя от 4-те по-компютърни специалности. Иначе като гледам 66 човека от 5.50 до 6.00 включително. Далеч по-слаби резултати от мат.1 :) А до 7-ми малко остана, ще видим кой е бил прав в прогнозите си и кой не. Желая успех на всички (най-вече на себе си ;) )
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Тъй като не съм много наясно, а може би е и малко късно вече, но все пак кое е по-добре - Математика и информатика или Приложна математика?
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

За мен приложна математика е мн по-добре. М&И е педагогическа специалност все пак:)
Аватар
massari-reallove
В началото бе словото

Мнение от massari-reallove »

Бала ми за сега е 27 75 надявам се поне Информатика, а дано и някои от 3те "по-нови" специалност...- моми4е:Щ:І
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Sally написа:М&И е педагогическа специалност все пак:)
На мен това ми стана ясно малко по-късно, но все пак имах и други очаквания за себе си.. :roll:
Интересува ме какво по-точно се учи в двете специалности и евентуално от коя би било по-лесно прехвърлянето в друга. :)
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Разгледай учебните планове, от тях си личи горе-долу:
http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/b ... anove-novi
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

БлагодАрим! :)
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

За нищо :wink:
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

душички...някой има ли познат,който учи или е завършил някоя от специалностите в СУ с математика да ми каже дали е толкова гадно колкото съм слушала за същите специалности в ТУ или е по-лекичко?
Изображение
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Не, но имам познат, който завърши Ядрена физика или нещо подобно в ТУ и е леко казано странен! :roll: Сега продължава с КТТ ако не се лъжа..
Той и преди си беше така, но сега като че ли е още по-зле. :lol:
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Е, хора, чакате ли вече резултатите! Според вас кога ще излезат! Хайде дайте залозите! :D
Аватар
H_E_R_O
В началото бе словото

Мнение от H_E_R_O »

утре сутрин (поне така се надявам)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”