Загубих си личната карта!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

ivancho7
В началото бе словото

Загубих си личната карта!

Мнение от ivancho7 »

Загубих си личната карта днес! Какво да правя не знам дали ще успея да си извадя нова до записванията. Мога ли да се запиша с шофьорската си книжка или с паспорта? То за СУ не е толкова критично де ама в ТУ срока е до 8-ми.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

То мисля, че можеш да си извадиш експресно лична карта (за 1 или за 3 дни беше, не помня), но ще ти излезе солено. Би трябвало да може и с шофьорска книжка/паспорт да стане, но най-добре питай в самите университети направо.
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

За 3 дни ще ти извадят нова - мисля около 30 лв. ли да беше... не помня. Ма с малко връзки си готов - аз си я извадих за 2 дена, за да мога да се запиша на предварителен. Успех, а и те издават картонче, ковто играе ролята на лична карта, но не знам дали ще го приемат в Уни-тата :roll:
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Приемат и картончето :wink: Една приятелка с него се яви на изпитите :)
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Ани_87 написа:Приемат и картончето :wink: Една приятелка с него се яви на изпитите :)
Ама дали ще те запишат с него.... :roll:
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

картончето има статут на официален документ, и ако не ви запишат - избийте им чивийте!
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Хммм идеята не е лоша и без тва сме им набрали :twisted: Мисля че можеш да се зипишеш и с него :wink:
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Загубих си личната карта!

Мнение от SepulTeraHead »

ivancho7 написа:Загубих си личната карта днес! Какво да правя не знам дали ще успея да си извадя нова до записванията. Мога ли да се запиша с шофьорската си книжка или с паспорта? То за СУ не е толкова критично де ама в ТУ срока е до 8-ми.
Нормалната(не експресната) процедура не е ли 1 седмица? На мене ми откраднаха портфейла около нова година и тогава вадих нова карта, ама не си спомням вече колко време отне. По-добре иди провери, вместо да питаш по форумите. Най-вероятно съвсем спокойно ще си извадиш карта до 8-ми.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

SepulTeraHead написа:
ivancho7 написа:Загубих си личната карта днес! Какво да правя не знам дали ще успея да си извадя нова до записванията. Мога ли да се запиша с шофьорската си книжка или с паспорта? То за СУ не е толкова критично де ама в ТУ срока е до 8-ми.
Нормалната(не експресната) процедура не е ли 1 седмица? На мене ми откраднаха портфейла около нова година и тогава вадих нова карта, ама не си спомням вече колко време отне. По-добре иди провери, вместо да питаш по форумите. Най-вероятно съвсем спокойно ще си извадиш карта до 8-ми.
Нормаланата е 30 дена.
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

SepulTeraHead написа: Нормалната(не експресната) процедура не е ли 1 седмица?
1 месец.
Може да ми се вярва, губила съм я три пъти :lol: Познавам се с каките от паспортната служба от много близо...вече.
Процедурите са 3 - експресна - за 3 дни, бърза - за 1 седмица, нормална - 1 месец. Нормалната е 20 лева, другите не знам. И все пак си мисля, че шоф. кнжка и международният би трябвало да вършат работа.Обади се и попитай.
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Аха - да. Значи - бърза. Тя беше 20 лева май, а нормалната безплатна.
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

SepulTeraHead написа:Аха - да. Значи - бърза. Тя беше 20 лева май, а нормалната безплатна.
Нищо безплатно няма :P Аз сравнително наскоро си вадих и за нормалната ми взеха 20 лв, ако не се лъжа... чаках около месец.
Аватар
BT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BT »

безплатно е до 16 год
Arschloecher, Arschloecher, Arschloecher...
blqh123
В началото бе словото

Мнение от blqh123 »

вадих си преди седмица

>18години :
10лв - нормална /1 мес/
20лв - бърза /3 раб. дена/
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

За изгубени лични документи глобата е солена!!!
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”