Загубих си личната карта!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Загубих си личната карта!
Загубих си личната карта днес! Какво да правя не знам дали ще успея да си извадя нова до записванията. Мога ли да се запиша с шофьорската си книжка или с паспорта? То за СУ не е толкова критично де ама в ТУ срока е до 8-ми.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Загубих си личната карта!
Нормалната(не експресната) процедура не е ли 1 седмица? На мене ми откраднаха портфейла около нова година и тогава вадих нова карта, ама не си спомням вече колко време отне. По-добре иди провери, вместо да питаш по форумите. Най-вероятно съвсем спокойно ще си извадиш карта до 8-ми.ivancho7 написа:Загубих си личната карта днес! Какво да правя не знам дали ще успея да си извадя нова до записванията. Мога ли да се запиша с шофьорската си книжка или с паспорта? То за СУ не е толкова критично де ама в ТУ срока е до 8-ми.
Нормаланата е 30 дена.SepulTeraHead написа:Нормалната(не експресната) процедура не е ли 1 седмица? На мене ми откраднаха портфейла около нова година и тогава вадих нова карта, ама не си спомням вече колко време отне. По-добре иди провери, вместо да питаш по форумите. Най-вероятно съвсем спокойно ще си извадиш карта до 8-ми.ivancho7 написа:Загубих си личната карта днес! Какво да правя не знам дали ще успея да си извадя нова до записванията. Мога ли да се запиша с шофьорската си книжка или с паспорта? То за СУ не е толкова критично де ама в ТУ срока е до 8-ми.

-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
1 месец.SepulTeraHead написа: Нормалната(не експресната) процедура не е ли 1 седмица?
Може да ми се вярва, губила съм я три пъти
Процедурите са 3 - експресна - за 3 дни, бърза - за 1 седмица, нормална - 1 месец. Нормалната е 20 лева, другите не знам. И все пак си мисля, че шоф. кнжка и международният би трябвало да вършат работа.Обади се и попитай.
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: