Към бъдещите медийни звезди! :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

fragile написа:Пак съгласна. Само дето аз не ща да се занимавам с разследваща журналистика. Дай ми един международен отдел и съм готова - доволна и щастлива.
Има малко, но толкова кадърни, които биха могли да построят основите на разследващата журналистика в България...ама кой да им го даде това право? В.Б. никога не би позволил. Съжалявам за инциалите и съкращенията, ама как да знам кой го чете този форум..
Че защо има трябва на журналистите право? Нали говорим за свободно слово? А и каква е връзката на В.Б. с медиите и разследващата журналистика? Да не искаш да кажеш, че от него зависи тя? :shock:
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

А в международния отдел, виж и аз ще съм доволна и щастлива :P
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
serpiente
В началото бе словото

Мнение от serpiente »

Видяхте ли резултатите от устния изпит по журналистика в УНСС (тези, които са ходили естествено) ? Приемате ли този изпит като "репетиция" за СУ?
Пожелавам успех на всички и дано постигнете това, което най-силно желаете ! :wink:
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Току що ги видях и повечето сме с отлични оценки :D ....Само че едва ли в СУ ще бъде толкова лесно, колкото беше в УНСС, все пак знаем колко взискателни са хората от Алма Матер :? .....Сега си чакам оценката от есето, но май няма да ни "огрее " утре..По всяка вероятност резултатите ще бъдат съобщени чак в четвъртък...Преди нас са правистите...Побъркаха ги от чакане, милите :evil:
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

А пък да не говорим за тези, които чакат и за двете(като мене) :shock: Аз мисля че в СУ ще ни е бая по-трудно на устния :?
Аватар
serpiente
В началото бе словото

Мнение от serpiente »

[quote="Ани_87"]А пък да не говорим за тези, които чакат и за двете(като мене) :shock:
:? Това определено не е много добра комбинация. За съжаление трябва търпение, търпение и пак търпение. Най-хубавите месеци от лятото няма да усетите как минават от това чакане - първо на резултатите, а после на класирането. Ужасно е когато всички са на морето и да не можеш да се забавляваш пълноценно, защото от това зависи бъдещето ти. Но както се досещате определено си заслужава тази "жертва". Ще се повторя, но наистина желая най-искрено на всички успех :D .
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Eee, много мило от твоя страна serpiente :)....Иначе по история нещата ще се решат утре и предлагам на тези, които чакат резултатите от нея, тази вечер да излязат някъде да се поразсеят, защото това чакане е много изнервящо и не помага за нищо...Аз ще се запилея също нанякъде тази вечер... Просто имам нужда да разпусна след тежкия месец :wink:
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Поради технически проблеми е възможно прекъсване на достъпа към сайта на СУ и КСК на 03 Август (четвъртък). Извиняваме се за неудобството.

Е не знам дали търпението ми може да издържи чак до там :? Иначе идеята за разпускане е повече от добра :wink:
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Какво питаха на устния в УНСС?
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Мен лично - само за ЕС. :roll: А, да, и обосновка за избора на специалността.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Ех хора - България се навъди със журналисти. Не искам да ви обезсърчавам , но не си мислете, че всяка медия широко е отворила обятия и чака с нетърпение току що излизащи от университета журналисти. Или както казва Вапцаров :
И трябва да се бориш неуморно
и трябва да си страшно упорит

Много трудно се пробива във вестниците и списанията, дори и в издателствата пък камо ли в телевизията. А за да работиш в медиите можеш да си завършил куп други неща.
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Те така говорят за правистите, лекарите,икономистите и тем подобни....:) Но какво да се прави като това е дълбоко и искрено желание, пък и на някои от нас - детска мечта :roll: ....И не казано, че всички ще се извъдим журналисти...Във ФЖМК има също ПР и книгоиздаване...Следвайте мечтите си - само тогава ще се чувствате пълноценни личности! Успех на всички кандидат - студенти!
Аватар
milka
В началото бе словото

*

Мнение от milka »

А чухте ли, че на писмения по журналистика има 69 шестици?Струва ли си с по-ниска оценка да се ходи на устен,при положение,че писмения се удвоява?
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

А това от къде пък го чу :?: :!: За 6-тиците имам предвид!!
Аватар
milka
В началото бе словото

Мнение от milka »

Има го в днешен вестник,а също и че по история има 200 отлични оценки/обади ми се приятелка,а съжаление не мога да кажа кой е вестника,мисля,че не ме будалка-тя също кандидатства/.
От инфоцентъра казаха,че може и утре да изнесат резултатите от писмения.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”