МИНАЛО И СЪВРЕМИЕ НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА
Модератор: Boromir
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ако кажа - целият форум ще ме линчува, или поне тези, кандидатстващи с история.luni4ka написа:какво означава че си сред тях..на какво основание си там......с какво кандидатстваш
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- sudoku_girl
- В началото бе словото
Няма да те линчуваме, явно си си заслужила мястото
.

Какво имаш предвид, че имате отделни квоти лиНо съм влязла законно, по регламентиран начин, това е важното. И искам още да кажа, че хората, влезли по този начин не взимат бройките на кандидатстващите нормално.
Където човекът се смее,
там дяволът губи силата си
там дяволът губи силата си
Защита на дипломна работа пред комисия е сериозно нещо, със сигурност по-трудоемко и времеемко от един състезателен изпит.
Но там действа субективният фактор и липсва вероятността да получиш оценка като 4.99, например. Тоест, оценките се закръглят.
И едното, и другото си имат предимства и недостатъци по отношение на обективизма на оценяването.
Важното е, че тези, които влизат по този начин, си имат отделни квоти. Иначе би било несправедливо
Но там действа субективният фактор и липсва вероятността да получиш оценка като 4.99, например. Тоест, оценките се закръглят.
И едното, и другото си имат предимства и недостатъци по отношение на обективизма на оценяването.
Важното е, че тези, които влизат по този начин, си имат отделни квоти. Иначе би било несправедливо
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Да, но много хора не го приемат. Аз затова не исках и да афиширам, защото знам какво е да си чакаш оценката по даден предмет, а някой да се изказва, че си я знае.
Иначе, аз ходих и на предварителния по история, падна се тема, която не бях дори чела...
Иначе, аз ходих и на предварителния по история, падна се тема, която не бях дори чела...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."