Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Някой,който миналата година е минал по нашия път може ли да каже дали преди устния изпит е знаел колко е имал на писмения,или просто се явяваш без значение.Защото сега незнам дали да чакам оценка от писмения.Такава ще има ли в сряда примерно,защото не съм от София и в четвъртък трябва да пътувам...
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- _kris4eto_
- В началото бе словото
на мен ми казаха за резултатите: "след сряда"
малко странно, защото ще е тъпо чак в четвъртък да излязат... ама какво да се прави, не зависи от нас
а за отношенията с македония, комисиите май не питат за по-сериозни неща, както няма и да питат за Източния въпрос... лично мнение 
*Идеята е да останеш в състояние на постоянно напускане, докато винаги пристигаш.Спестява запознанства и сбогувания*
- milora
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ето на ...
http://fjmk.atspace.com/temi.html#usten - на този линк ще намерите въпросите от устния изпит по журналистика от миналите години. м/у другото през някоя от предишните фигурират като теми и проблемите с Македония и тероризма и влизането в ЕС, такаче не ги подминавайте като вариянт за устния! Успех ! 
CADA V EZ QUE ESTOY SIN TI,
El atardecer más bello duele,
Cada lágrima por ti, apaga el sol
CADA VEZ QUE ESTOY SIN TI
La razón de mi universo muere...
El atardecer más bello duele,
Cada lágrima por ti, apaga el sol
CADA VEZ QUE ESTOY SIN TI
La razón de mi universo muere...
А дали бих могла като ходя да си видя есето да си го препиша без значение каква ми е оценката - просто защото е твърде лично и си го искам за спомен - свързано е с един човек, на когото много, ама МНОООГО държа... та може ли да ми дадат...

I was alone, Falling free,
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
What happened to us,
What happened to me,
Ама аз не се интересувам толкова от оценката и няма да искам да ми изясняват, а само да я имам под някаква форма - само моя текст без рецинзии, оценки и др такива, защото въпросът е изключително личен...
What happened to us,
What happened to me,
What happened to us,
What happened to me,
А нали ги пазят няколко години - майче около 4... Та след това може ли вместо да ми унищожат есето просто да ми го върнат - да подам ли молба или нещо такова
Дори журналистиката не ми е първо желание и няма най-вероятно до нея да стигна... Ако подам молба и подпиша декларация, че няма да предявявам никакви претенции спрямо оценката - просто искам да си препиша или преснимам, или каквото и да е там - само да го имам... аз дори не го писах толкова за изпита... Не че е кой знае какво - повтарям, че е от емоционален характер, а не защото го смятам за шедьовър или нещо подобно - напротив! Само искам да го имам за спомен, а и да го прочета на един човек, на когото то всъщност е посветено и за когото съм писала... 
What happened to us,
What happened to me,
What happened to us,
What happened to me,
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не става въпрос че за два дена не може да се стигне.Въпроса е,че изпита е в петък сутринта,това значи че трябва да пътувам в четвртък за Сф.Обаче в сряда трябва да си знам оценката,за да мога да си купя билет или да намеря някой да ме закара.Просто е много грубо да ми казат оценката в четвъртък и аз тепърва да се подготвям за път и т.н....Така че искрено се надявам да има резултатите днес по някое време иначе незнам...В крайна сметка обаче на кого ли му пука затова освен на мен самата... 
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
На мен ми пука, защото съм в същото положение! Ще бъде много глупаво от страна на СУ ако ни поставят в такава ситуация- до последния момент да не си знаем оценкитеugly_girl написа:Не става въпрос че за два дена не може да се стигне.Въпроса е,че изпита е в петък сутринта,това значи че трябва да пътувам в четвртък за Сф.Обаче в сряда трябва да си знам оценката,за да мога да си купя билет или да намеря някой да ме закара.Просто е много грубо да ми казат оценката в четвъртък и аз тепърва да се подготвям за път и т.н....Така че искрено се надявам да има резултатите днес по някое време иначе незнам...В крайна сметка обаче на кого ли му пука затова освен на мен самата...
Живей на ръба, но недей да падаш