Френски език ....
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Е то ако имаш под определен брой точки преди есето, няма смисъл да ти го проверяват.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
учила съм френски и английски в у-ще, една година бях в Белгия и все още съм на мнение, че френския е много по-труден, с тея спрежениица и родчетаluni4ka написа:те пък много разбират от френски...
Май не бях добре разбрана относно английския и френския.Спорът кой език е по-труден е абсолютно безсмислен.Аз имах предвид ,че ИЗПИТЪТ по английски е мн по-труден от този по фрнески и който тук се е явявал и на двата ,би трябвало да го потвърди,но ето и доказателства:
диктовка: по англ е три пъти по дълга с 5 мин за проверка, по фр ,съответно, три пъти по-къса с 10 мин проверка.По англ е недопустимо да се поватаря прочетена дума ,по фр диктуващата повтаря6а всяка фраза!
comprehension: по френски повечето от въпросите са vrai ou faux ,като са направени така ,че и дебил да се досети,останалите също са с очебийни отговори,докато по англ всичко е multiple choice и за да се отговори, се изискава не само добро владеене на езика ,но и логичска мисъл.
Подобни са нещата и при останалите елементи,няма какво да описвам.
диктовка: по англ е три пъти по дълга с 5 мин за проверка, по фр ,съответно, три пъти по-къса с 10 мин проверка.По англ е недопустимо да се поватаря прочетена дума ,по фр диктуващата повтаря6а всяка фраза!
comprehension: по френски повечето от въпросите са vrai ou faux ,като са направени така ,че и дебил да се досети,останалите също са с очебийни отговори,докато по англ всичко е multiple choice и за да се отговори, се изискава не само добро владеене на езика ,но и логичска мисъл.
Подобни са нещата и при останалите елементи,няма какво да описвам.