Математика 1
В статистиката, посочена в сайта на ФМИ има 1 оценка 6.00 при проверени 3717 работи, а в тази от http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ts+bg.html са 24.
Коя е по-достоверна?
Разлика в обявените статистики след Математика I
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Cerebral.Death
- В началото бе словото
значи... понеже съм учила в НПМГ мога за математиката да ти обясня. след 7 клас като влезеш още знаеш, че в края на 12 клас има един изпит, който се провежда още откакто баща ми е учил там, който е по- труден от тези в СУ, но ти дава шанс, ако го изкараш с над 5.50 да си изпозваш тази оценка. като обаче май губиш право да ползваш оценки от изпитите в СУ. Т.е. ако си изкараш 6.00 няма смисъл да се явяваш. затова и като се подават още документите за кандидатстване има една отделна стая за тези от НПМГ, които са изкарали на този изпит над 5.50 и ще участват с тази оценка в класирането. и все пак този изпит е САМО за ученици на НМПГ.J`E`K`O написа:а какви са тези държавни изпити..аз защо не съм имал такъв изпит ?! Иначе влезеш ли в НГДЕК, и да нямаш добра оценка на държавният изпит .. пак ще те вземат. Аз като гледах статистиките - по гръцки и латински май имаше 10-12 явили се..
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Оки, аз за държавният изпит не ми беше ясно просто защо някои имат други не. Иначе знам за НПМГ-то и НГДЕК че оценките от дърважните им изпити се признават. А ти..толкова години в НПМГ, сега горе долу пак на същото място ще ходиш, ФМИ е на 2 крачки.
)
P.S. Трябва да кажеш къде наблизо има вкусни неща за хапване, че априлската ваканция като бях на курса към ФМИ..само червената лафка пред училището намерихме ии една пицария малко по-нагоре
P.S. Трябва да кажеш къде наблизо има вкусни неща за хапване, че априлската ваканция като бях на курса към ФМИ..само червената лафка пред училището намерихме ии една пицария малко по-нагоре
не мисля да ходя във ФМИ. можеше да го направя като завърших преди 2 години, ама не искам. иначе... има на доста места там закуски. едва ли ще имаш проблем с товаJ`E`K`O написа:Оки, аз за държавният изпит не ми беше ясно просто защо някои имат други не. Иначе знам за НПМГ-то и НГДЕК че оценките от дърважните им изпити се признават. А ти..толкова години в НПМГ, сега горе долу пак на същото място ще ходиш, ФМИ е на 2 крачки.)