Момичета VS. Момчета

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Абсолютно..
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

STi написа:Aбе вие луди ли сте??!?за каква дискриминация ми говорите...?!?разбирам да приемат повече момчета,тогава добре,ама колкото момчета толкова и момичета приемат.....дискриминацията ще се получи като ни съберат на едно и от 400 влезнали 300 да са момичетата..... :protest:
Оствяй ги. Уж момичетата били по-умни, но сега нещо не могат да сметнат, че не може да стане и дума за подобна дискриминация.
Последно промяна от iliyan на 23 Май 2005, 20:18, променено общо 1 път.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

добре от къде на къде пък да има отделно класиране за момичета и момчета? при това с различни балове. приемането трябва да се базира изключително според бала на кандидата. прави се списък и първите n кандидати с най-висок бал се приемат...независимо от пола им. така трябва да бъде.
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Vessy
В началото бе словото

Мнение от Vessy »

Абе не е вярно това , че не може да се ползва някой с привилегии само защото е мъж....може как да не може....е да малко кофти за нас понякога, но това си е съвсем нормално....в техническия пък момичетата са с привилегии .... и кво - да не би някой да е умрял....съвсем логично е ... техниката се отдава повече на мъжката половина , затова естествено е да имат привилегии жените , а тук е обратното!!!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

съгласен съм да влиза този който знае повече - въпреки че съм мъж
но факт е че мъжете по малко учат така че най добре е да има някакво съотношение мъже - жени 40 - 60
защото няма да е много готино да учиш в курс със 30 жени и 5 мъже
спорен въпрос :!: :?: :!: :?: :!:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Vessy
В началото бе словото

Мнение от Vessy »

еми това имам в предвид ... аз казах и по-нагоре....на едните им се отдава едно , на другите - друго ... е да де логично има и изключения/някои от тях доста фрапантни , но това е друго/.....

Та идеята ми е , че привилегии е разбираемо да има и според мен е доста честно така...

Аз например учих в техникум за микропроцесорна техника и технологии, което ми дава предимство /и то доста голямо/ за ТУ ... а от факта , че съм момиче идва и още по-голямата привилегия ... и какво някой да не ми каже , че т'ва е тъпо .... еми не много необходимо е ....

ама аз се залисах в друга тема , ням ада ви обяснявам мнението си по тоя въпрос , че вие за друго си говорите :P
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

абе ще има някаква промяна но кога ще е не знам :roll:
т.е. трябва да се доизкусури , нооо
нещата пак опират до системата за която говорим в горната тема :!:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

То май във всички теми тука нещата опряха до бъгавата ни образователна система!!! :lol: :wink:
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

twiggy написа:добре от къде на къде пък да има отделно класиране за момичета и момчета? при това с различни балове. приемането трябва да се базира изключително според бала на кандидата. прави се списък и първите n кандидати с най-висок бал се приемат...независимо от пола им. така трябва да бъде.

И аз мисля, че трябва да падне това отделно класиране. Няма да се впускам в обяснения.
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Assasiyah написа:То май във всички теми тука нещата опряха до бъгавата ни образователна система!!! :lol: :wink:

БЪГАВА ====>>>> МЕКО КАЗАНО

ЗАТОВА ЩЕ ИМА :violent1:
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

далчев рулс 8)
Аватар
Marti4ka
В началото бе словото

Мнение от Marti4ka »

Аз пък се радвам, че приемат момичета и момчета отделно..то оставаше и с тях да се състезавам.. :D
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

С тях нямаше да ти е много трудно, повярвай ми! :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Аз пък днес прочетох в справочника, че незаетите от момчетата места се дават на момичета...
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

при този наплив от кандидати не се съмнявам, че няма да останат незаети места..това си го има като правило (за всеки случай), но едва ли е прилагано някога...
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”