Тема към бъдещите студенти по психология
Модератор: Boromir
Тема към бъдещите студенти по психология
Тъй като заради невероятната ми оценка по английски(още не мога да повярвам,че са ми писали толкова!!!!!Как може изпити за сертификати на Кембридж да минавам а тук.....гррр) съм убедена,че няма да ми стигне бала искам да помоля всички,които ще ги приемат тази специалност да я изучат с любов и да вложат всичко за тази прекрасна наука!Направете го заради мен хора!!!!Пийс 
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Виж сега, и аз съм живял 8 години в държава с официален език английски и съм учил после тука в английска гимназия, но пак седнах и учих, и то доста, за този изпит.
Изпита беше интензивен. Сигурен съм че повечето хора можеха да изкарат по-добри оценки(дори много по-добри) ако диктовката я диктуваха по-бавно(аз едвам издържах на нея) и имаше повече време за всеки компонент. Просто те проверяват способностите ти в натоварена обстановка, това е. Аз ако не бях седнал да решавам тестове, ако не си бях купил книжлето с обясненията за това как се пише есе и ако не бях хванал някой да ми диктува- нямаше и 3 да изкарам.
Благодаря за пожеланията
и успех при класирането 
Изпита беше интензивен. Сигурен съм че повечето хора можеха да изкарат по-добри оценки(дори много по-добри) ако диктовката я диктуваха по-бавно(аз едвам издържах на нея) и имаше повече време за всеки компонент. Просто те проверяват способностите ти в натоварена обстановка, това е. Аз ако не бях седнал да решавам тестове, ако не си бях купил книжлето с обясненията за това как се пише есе и ако не бях хванал някой да ми диктува- нямаше и 3 да изкарам.
Благодаря за пожеланията
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
И аз да допълня - който ще се насочи към клинична психология - дайте всичко от себе си. Не подценявайте Ф31 във всичките му разновидности - важно е, все повече деца страдат от него. ПР също. Това е от мен. Стискам палци на всички! Аз ще се надявам да се закача за нещо...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...