желаещи за МО :) отбийте се тук
Модератор: Boromir
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
о, записвайте! чакам ви наесен в ЮФ, година по-късно мисленето ви коренно ще се промени! а и ще се запознаете с ...Агова.... малиии!!! стискам ви палци, но се надявам че не си мислите че като завършите ще се занимавате с нещо свързано с МО
все пак на 18год. би трябвало да не сте толкова наивни вече
заб. от 130 човек аза 5 години, ве4е и най-оптимистичните ми колеги знаят че или трябва да учат втори висше или да имат яко връзки...
good luck and have fun!
все пак на 18год. би трябвало да не сте толкова наивни вече
заб. от 130 човек аза 5 години, ве4е и най-оптимистичните ми колеги знаят че или трябва да учат втори висше или да имат яко връзки...
good luck and have fun!
Аз по-нагоре май го казах- наясно съм ,че реализацията като дипломат е повече от невероятна и ест ,че ще уча друга магистратура,а не МО,а пък с какво ще занимавам по принцип ,за да си изкарвам хляба е трето нещо.Искам да запиша МО, най-вече защото материята ме интересува и на 2ро мястото ,защото дава достатъчно широка подготовка,та да мога по-късно,като продобия по-ясна представа как стоят нещата в областта, да специализирам нещо по-тясно.
- Elektra
- Живее, за да пише
Berserker написа:о, записвайте! чакам ви наесен в ЮФ, година по-късно мисленето ви коренно ще се промени! а и ще се запознаете с ...Агова.... малиии!!! стискам ви палци, но се надявам че не си мислите че като завършите ще се занимавате с нещо свързано с МО![]()
все пак на 18год. би трябвало да не сте толкова наивни вече![]()
good luck and have fun!
Чела съм твое мнение по въпроса за тази специалност
Може да вървя бавно, но никога назад!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
-отговаря за МО...got написа:Агова е легенда, направо...Тя е една от секретарките в ЮФ
got написа:Не бива да й давате остри предмети...Ха-ха...Не, бе, майтап, женицата може и да не е лоша, ама като не е в настроение да не си пред очите и...Мен веднъж ме изхвърли ( буквално) за нищо!
ухааа!!! Веднъж беше в добро настроение! От 4 години следване!
иначе Електра, досаждай грижи нямаш
за МО мога да говоря много .. и да ви помагам де, несамо да ви разубеждавам, все пак който се мине--- ще се крепим
- Elektra
- Живее, за да пише
Berserker написа:-отговаря за МО...got написа:Агова е легенда, направо...Тя е една от секретарките в ЮФ
got написа:Не бива да й давате остри предмети...Ха-ха...Не, бе, майтап, женицата може и да не е лоша, ама като не е в настроение да не си пред очите и...Мен веднъж ме изхвърли ( буквално) за нищо!
ухааа!!! Веднъж беше в добро настроение! От 4 години следване!
иначе Електра, досаждай грижи нямаш
за МО мога да говоря много .. и да ви помагам де, несамо да ви разубеждавам, все пак който се мине--- ще се крепим
Внимавай,защото аз съм упорито същество
- DureFF
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
добре зак'во тряя да ставаме депутати примерно, като това не е най-изгодното...МО ти дава възможност да работиш и за някоя мултинационална компания като съветник/консултант та дори и правист...тези фондациите набират МО-завършили типове + т'ва винаги моеш да си направиш някъф собствен бизнес и да въртиш далаверите 
завършил Международни отношения | 4-ти курс Право
:)браво!!!
страшно много и искрено се радвам на всички,които следват поривите на душата си,а следването трябва да се вазприема като обогатяване на ватрешния свят!!!ако вярваш в себе си то мисля ,че можеш да си позволиш да учиш специалност като МО.нз. , може би разсъждавам така ,защото имам сигурно бъдеще и искам само да се усавършенствам...
успех на всички,искащи МО:)
успех на всички,искащи МО:)
Ми ,аз нямам никакво сигурно бъдеще,но това никога не ме е притеснявало,още по-малко ,когато става дума за неща ,които ми харесват като това да запиша МО.Бакът ми вече почти окончателно е 28.53 и се надявам скоро да се озова в тази толкова оплювана от някои специалност!
Които чака резултати по ист и/или език,спокойствие и кураж!
хи
чесно...леко ти завийдам ,аз чак догодина ше кандидатствам...ти с какво влизаш?
- Elektra
- Живее, за да пише
Е,по история знаеш ли си оценката?Или ти си изкарала много на предварителния?sea_foam написа:Ми ,аз нямам никакво сигурно бъдеще,но това никога не ме е притеснявало,още по-малко ,когато става дума за неща ,които ми харесват като това да запиша МО.Бакът ми вече почти окончателно е 28.53 и се надявам скоро да се озова в тази толкова оплювана от някои специалност!