Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Браво на ТУ!!!!!!! Добре се постараха хората но за жалост не успяха да постигнат бал 30.00 . Вярно на добър път бяха, но лично ще им стискам палци за догодина ако може да направят на всички специалности бал 30.00. Лошо се получава само че хора наистина разбиращи от математика не могат да влязат заради пропуски по литература в дипломите си. Но какво да се прави явно от ТУ искат да са университета с най-голям бал
В ТУ едно огромно количество от приетите ще са посредствени хора, влезли там заради шестиците си по български. Не искам да обидя никого, но не би трябвало субективното и различно по критерии оценяване по български език и литература в средното образование да се превръща в основен фактор при кандидатстване за Компютърни системи и технологии.
Аз в ТУ влизам електроника(4 желание) с бал 29.2 като трябваше да имам 29.6, но някой от проверяващите беше решил да ми махне точки за вярно решение. Сега се надявам СУ с бал 26.85 да се мушна инфо, обаче не съм оптимист.
roff написа:Аз в ТУ влизам електроника(4 желание) с бал 29.2 като трябваше да имам 29.6, но някой от проверяващите беше решил да ми махне точки за вярно решение. Сега се надявам СУ с бал 26.85 да се мушна инфо, обаче не съм оптимист.
Защо Електроника за мен е по- добре от някъкво си програмиране, електрониката уча Компютърни системи, комплекси, мрежи. Ех защо не си остамнах електроника навремето. А взех, че отидох в някъкво КСТ...
Shadow^^^ написа:В ТУ едно огромно количество от приетите ще са посредствени хора, влезли там заради шестиците си по български. Не искам да обидя никого, но не би трябвало субективното и различно по критерии оценяване по български език и литература в средното образование да се превръща в основен фактор при кандидатстване за Компютърни системи и технологии.
Ами, това е животът... Никой не му мисли навреме, и аз сега колабирам, задето не учих когато му беше времето... Но специално за ТУ е пълен идиотизъм да се взима под внимание оценката от Български език и литература.