Ужас в Техническия...!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

joppy
В началото бе словото

Ужас в Техническия...!

Мнение от joppy »

адски високи балове на първо класиране
Аватар
H_E_R_O
В началото бе словото

Мнение от H_E_R_O »

Браво на ТУ!!!!!!! Добре се постараха хората но за жалост не успяха да постигнат бал 30.00 . Вярно на добър път бяха, но лично ще им стискам палци за догодина ако може да направят на всички специалности бал 30.00. Лошо се получава само че хора наистина разбиращи от математика не могат да влязат заради пропуски по литература в дипломите си. Но какво да се прави явно от ТУ искат да са университета с най-голям бал :)
joppy
В началото бе словото

Мнение от joppy »

спокойно..и СУ няма да остане назад по висок бал :shock:
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

Приет съм в ТУ - КСТ. Мисля да заеба СУ - няма да ми стигне резултата просто.
Изображение
Аватар
H_E_R_O
В началото бе словото

Мнение от H_E_R_O »

Еми така е и аз предпочитах КСТ в ТУ но благодарение на елементарния изпит няма да стане така че успех. :)
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

В ТУ едно огромно количество от приетите ще са посредствени хора, влезли там заради шестиците си по български. Не искам да обидя никого, но не би трябвало субективното и различно по критерии оценяване по български език и литература в средното образование да се превръща в основен фактор при кандидатстване за Компютърни системи и технологии.
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

в ТУ имам бал 28,30 и съм по 4-то желание приет -> Мехатроника :shock:
остава да се надявам за СУ :)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

starMonkey написа:Приет съм в ТУ - КСТ. Мисля да заеба СУ - няма да ми стигне резултата просто.
гаджето ми е това:)
стягай си задника за яко физика първата година
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Kemchev написа:в ТУ имам бал 28,30 и съм по 4-то желание приет -> Мехатроника :shock:
хехе колега.. аз 5-то желание го писах това, бала им е 28.75. Но сега чакам в СУ класирането, че ще гледаме къде ще се записвам за второ класиране.
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

J`E`K`O написа:
Kemchev написа:в ТУ имам бал 28,30 и съм по 4-то желание приет -> Мехатроника :shock:
хехе колега.. аз 5-то желание го писах това, бала им е 28.75. Но сега чакам в СУ класирането, че ще гледаме къде ще се записвам за второ класиране.
ами аз мисля да чакам на 2-ро в СУ с бал 26,75 и да се надявам да се мушна в Информатика(резервен вариант е Приложна Математика)
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

И аз се надявам на второ класиране в Су за информатика с 27.60. Ta ще гледаме сега.
Аватар
roff
В началото бе словото

Мнение от roff »

Аз в ТУ влизам електроника(4 желание) с бал 29.2 като трябваше да имам 29.6, но някой от проверяващите беше решил да ми махне точки за вярно решение. Сега се надявам СУ с бал 26.85 да се мушна инфо, обаче не съм оптимист.
Glamdring
В началото бе словото

Мнение от Glamdring »

roff написа:Аз в ТУ влизам електроника(4 желание) с бал 29.2 като трябваше да имам 29.6, но някой от проверяващите беше решил да ми махне точки за вярно решение. Сега се надявам СУ с бал 26.85 да се мушна инфо, обаче не съм оптимист.
Защо Електроника за мен е по- добре от някъкво си програмиране, електрониката уча Компютърни системи, комплекси, мрежи. Ех защо не си остамнах електроника навремето. :x А взех, че отидох в някъкво КСТ...
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Shadow^^^ написа:В ТУ едно огромно количество от приетите ще са посредствени хора, влезли там заради шестиците си по български. Не искам да обидя никого, но не би трябвало субективното и различно по критерии оценяване по български език и литература в средното образование да се превръща в основен фактор при кандидатстване за Компютърни системи и технологии.
Ами, това е животът... Никой не му мисли навреме, и аз сега колабирам, задето не учих когато му беше времето... Но специално за ТУ е пълен идиотизъм да се взима под внимание оценката от Български език и литература.
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

starMonkey написа:Приет съм в ТУ - КСТ. Мисля да заеба СУ - няма да ми стигне резултата просто.
Колко ти е бала за СУ
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”