Статистиката от математика 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
какво според вас значи стриктно. или си я написал, или не. отговора е верен, разсъжденията ти са верни.... стига и да е описано всичко както трябва, нямаш грижи. а ако някой в училище не са го научили как да описва задачите.... негов си е проблема и да не се сърди на СУ, а на учителката си по математика.
Ами като си погледнеш часовника и ти остава много по-малко време, отколкото си предполагал, започваш да бързаш и да изпускаш малки подробности. Пък стриктно и от друга страна, например по едни задачи бях написал верни неща, макар и не кой знае колко по самите тях. Мислех си, че все една точица ще ми дадат, но нищо.. 
ами няма какво да се сърдиш като знаеш, че си изпуснал "малки подробности". а като си писал верни неща, но нямат общо с решението.... ами нормално нищо да не ти дадат, иначе нали всеки ще почне да пише каквито се сети теореми и щуротии за да гепи някоя друга точка.Rodd1ck написа:Ами като си погледнеш часовника и ти остава много по-малко време, отколкото си предполагал, започваш да бързаш и да изпускаш малки подробности. Пък стриктно и от друга страна, например по едни задачи бях написал верни неща, макар и не кой знае колко по самите тях. Мислех си, че все една точица ще ми дадат, но нищо..
Разсекретяването отнема време, а и за да я изнесат на "Стената" трябва да я имат в електронен вид - т.е. според мен въвеждането в персоналната информация да не е с голяма разлика от изнасянето на "Стената".leni написа:а някой знае ли дали поне в химическия са изнесли резултатите. защото информацията определено вече я имат, но ще им отнеме време да я качат на персоналната информация

- Atlantis
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Здрасти ,колега! Аз имам едва 5.70, но съм момиче (то не че има значение тази година).Ficho написа:Тц тц аз съм с 6.00 там и ме приеха чак по трето желание - индустриално инженерствоJ`E`K`O написа:А в техническият са излезли класиранията.. леле с 5.50 и съм чак 5-то желание мехатроникаУжас.
Първите две са КТТ и КСТ
Ама все пак ако ще е това в ТУ, 1000 пъти предпочитам Софийски.
Софийски, любов моя!

Амиии миналата година вкараха двойно повече,за да вземат кинти и после ги изпонакъсаха в края на първия семестърleni написа:за ТУ.... няма страшно. второто класиране ще е по- добре. те с лесни задачи и лесно изкарване на 6.00 се опитват да си привлекат студенти, защото всяка година остават с незаети местаJ`E`K`O написа:еха, хубава стастистика. очаквам да съм третата графа с 760 човека.. Поне няма много шестици. Остава да чакаме 1-во и 2-ро класиране. А в техническият са излезли класиранията.. леле с 5.50 и съм чак 5-то желание мехатроникаУжас.