Статистиката от математика 2

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Victoria, колко чакаш? :?:
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

Статистиката е хубава. Няма много високи оценки, което означава, че информатика ще се влиза дори и с около 5.20. Това естествено са си лично мои сметки и не ангажирам никой с тях.
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

plamma написа:Victoria, колко чакаш? :?:
Надявам се на 5.60. Можеше и да ми дадат някоя точка на последната, защото бях писала доста, но май като съм смятала f(1) и съм пропуснала 8цата, ама аз ще съм доволна, ако на всичко остнало ми дадат по 4 точки.
Изображение
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Ами по-малко хора има на мат2, нормално е. Повечето хора са си изкарали на мат 1 и на предварителния оценка която ги удовлетворява и за тва не са отишли на мат2 с тва се обяснява и по-малкия брой 6-ци то който не е изкарал 6 на предишните едва ли ще го направи на мат2, но явно са се намерили трима души :wink:

На мен ми е по-интересен един друг факт, че под статистиката на ФМИ пак има тази натрапчива забележка "Тук не са включени оценките, с които участват победителите от националните олимпиади." Това означава ли, че СУ пак ще излезнат със статистика с още 20-30 души с 6,00 като миналия път :?:
한류
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

slighter написа:

На мен ми е по-интересен един друг факт, че под статистиката на ФМИ пак има тази натрапчива забележка "Тук не са включени оценките, с които участват победителите от националните олимпиади." Това означава ли, че СУ пак ще излезнат със статистика с още 20-30 души с 6,00 като миналия път :?:
Това е доста хубав въпрос, който ме позаинтересува и мен, обаче отговора, който получих, беше да видя в личната си информация като излезе. :)
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

еха, хубава стастистика. очаквам да съм третата графа с 760 човека.. Поне няма много шестици. Остава да чакаме 1-во и 2-ро класиране. А в техническият са излезли класиранията.. леле с 5.50 и съм чак 5-то желание мехатроника :D Ужас.
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

Rodd1ck написа:
leni написа:на мен лично ми харесва много статистиката. все пак най- високата ми оценка ще е от този изпит- 5.60
Сега извади около 0.20 и ще получиш оценката си. ;)

Изпитът наистина беше по-труден и е нормално да има по-ниски оценки.

Не зная защо но всичко ми изглежда някак си нагодено, догодина всички кандидат-студенти ще си мислят, че предварителният ще е много лесен, както тая година и всички ще отидат. То пък ще се окаже точно обратното. ;)

защо да вадя, след като съм видяла решенията и от 1 до 9 всичко е точно. няма къде да се заядат.
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

и на мен всичко ми беше точно и подробно и никъде не губех нишката на автора от 1-8 и допълнително вземах и от другите задачи, но хоп, изненада и 4,85 :D
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Ficho
В началото бе словото

Мнение от Ficho »

J`E`K`O написа:А в техническият са излезли класиранията.. леле с 5.50 и съм чак 5-то желание мехатроника :D Ужас.
Тц тц аз съм с 6.00 там и ме приеха чак по трето желание - индустриално инженерство :lol: Първите две са КТТ и КСТ :o
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

slighter написа:

пак ще има. нормално е. те с тези оценки си кандидатстват. и определено не е нереален броя им. учила съм в НПМГ и определено има много хора, които да се справят с олимпиадите
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

monique написа:и на мен всичко ми беше точно и подробно и никъде не губех нишката на автора от 1-8 и допълнително вземах и от другите задачи, но хоп, изненада и 4,85 :D
могат да взимат точки и ако не си дал обяснение от коя теорема следва или ако използваш нещо, което го няма в справочника
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

J`E`K`O написа:еха, хубава стастистика. очаквам да съм третата графа с 760 човека.. Поне няма много шестици. Остава да чакаме 1-во и 2-ро класиране. А в техническият са излезли класиранията.. леле с 5.50 и съм чак 5-то желание мехатроника :D Ужас.
за ТУ.... няма страшно. второто класиране ще е по- добре. те с лесни задачи и лесно изкарване на 6.00 се опитват да си привлекат студенти, защото всяка година остават с незаети места
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

leni написа:защо да вадя, след като съм видяла решенията и от 1 до 9 всичко е точно. няма къде да се заядат.
И аз така си мислех, но ми писаха по-малко, отколкото очаквах. Разбира се, не е кой знае какво, но просто тук оценяването е много стриктно.
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

Rodd1ck написа:
И аз така си мислех, но ми писаха по-малко, отколкото очаквах. Разбира се, не е кой знае какво, но просто тук оценяването е много стриктно.
в крайна сметка скоро ще се появят резултатите.
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

интересно е обаче дали ще има статистика с най- високата оценка на всеки. защото все пак това е най-интересно. другото е само някаква информация и много гадаене кой как се е справил.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”