Разлика в обявените статистики след Математика I

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Cerebral.Death
В началото бе словото

Разлика в обявените статистики след Математика I

Мнение от Cerebral.Death »

Математика 1
В статистиката, посочена в сайта на ФМИ има 1 оценка 6.00 при проверени 3717 работи, а в тази от http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ts+bg.html са 24.
Коя е по-достоверна?
Изображение
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Ицо, този проблем мисля, че го бяха обяснили. ;) Тези 24 включват и героите от олимпиадите. ;) Тъй май беше.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Да, то даже в сайта на ФМИ пише, че не са включени в тяхната статистика.
Изображение
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

а и не само от олимпиадите.... в НПМГ ако изкараш над 5.50 на държавния изпит в края на 12 клас можеш да ползваш оценката за СУ. училището е лицей към СУ. подобно е положението и с НГДЕК
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

а какви са тези държавни изпити..аз защо не съм имал такъв изпит ?! Иначе влезеш ли в НГДЕК, и да нямаш добра оценка на държавният изпит .. пак ще те вземат. Аз като гледах статистиките - по гръцки и латински май имаше 10-12 явили се.. ;)
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

J`E`K`O написа:а какви са тези държавни изпити..аз защо не съм имал такъв изпит ?! Иначе влезеш ли в НГДЕК, и да нямаш добра оценка на държавният изпит .. пак ще те вземат. Аз като гледах статистиките - по гръцки и латински май имаше 10-12 явили се.. ;)
значи... понеже съм учила в НПМГ мога за математиката да ти обясня. след 7 клас като влезеш още знаеш, че в края на 12 клас има един изпит, който се провежда още откакто баща ми е учил там, който е по- труден от тези в СУ, но ти дава шанс, ако го изкараш с над 5.50 да си изпозваш тази оценка. като обаче май губиш право да ползваш оценки от изпитите в СУ. Т.е. ако си изкараш 6.00 няма смисъл да се явяваш. затова и като се подават още документите за кандидатстване има една отделна стая за тези от НПМГ, които са изкарали на този изпит над 5.50 и ще участват с тази оценка в класирането. и все пак този изпит е САМО за ученици на НМПГ.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Оки, аз за държавният изпит не ми беше ясно просто защо някои имат други не. Иначе знам за НПМГ-то и НГДЕК че оценките от дърважните им изпити се признават. А ти..толкова години в НПМГ, сега горе долу пак на същото място ще ходиш, ФМИ е на 2 крачки. :))

P.S. Трябва да кажеш къде наблизо има вкусни неща за хапване, че априлската ваканция като бях на курса към ФМИ..само червената лафка пред училището намерихме ии една пицария малко по-нагоре :)
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

J`E`K`O написа:Оки, аз за държавният изпит не ми беше ясно просто защо някои имат други не. Иначе знам за НПМГ-то и НГДЕК че оценките от дърважните им изпити се признават. А ти..толкова години в НПМГ, сега горе долу пак на същото място ще ходиш, ФМИ е на 2 крачки. :))

P.S. Трябва да кажеш къде наблизо има вкусни неща за хапване, че априлската ваканция като бях на курса към ФМИ..само червената лафка пред училището намерихме ии една пицария малко по-нагоре :)
не мисля да ходя във ФМИ. можеше да го направя като завърших преди 2 години, ама не искам. иначе... има на доста места там закуски. едва ли ще имаш проблем с това ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”