Темата по география
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- OX/\\-OB
- В началото бе словото
- Специалност: туризъм
Едно време ги имаше самоуважението, съвестта и всички други хубави неща..ма това време отминааа....
В интерес не истината при явяването на изпит дотолкова вече всичко зависи от късмета , че направо е смешно..Знания в епруветка в уж равнопоставена ситуация показваме.. голяма подигравка си е да си научил примерно 98 процента от темите (за история или география напр.) и да се окажеш леко пре...каран.... , а човека до тебе да си слуша бръмбара в ушето и да си изкара високата оценка..
Абе, кво говоря и аз......прибирам си се в къщата
Ччакам английския

В интерес не истината при явяването на изпит дотолкова вече всичко зависи от късмета , че направо е смешно..Знания в епруветка в уж равнопоставена ситуация показваме.. голяма подигравка си е да си научил примерно 98 процента от темите (за история или география напр.) и да се окажеш леко пре...каран.... , а човека до тебе да си слуша бръмбара в ушето и да си изкара високата оценка..
Абе, кво говоря и аз......прибирам си се в къщата
В чужди обувки
.....не акай!!!!!!!!!!
:D:D:D
.....не акай!!!!!!!!!!
- OX/\\-OB
- В началото бе словото
А!!т'ва с преписването на място е най-малката работа...а изтичането на информация, това, че точно в УНСС (споменавам го, защото стана дума преди това..) час преди темата да бъде прочетена в аудиториите разни хора масово четат (каква изненада!!!!)точно "бъдещата" "неизвестна" тема след като квестора нехайно се е завъртял покрай тях и им е казал нещо... или това, че ако отидеш да вземеш на квестора кафе, пищовите са ти върнати триумфално!
Навсякъде го има това.....
Ама това е тема на друг разговор и като че ли не е точно за този форум...Ама се възмущавам!!ако на 18-19 години нямаме достойнство...ама хайде , че стана много идеалистичен тона на коментара
Ама това е тема на друг разговор и като че ли не е точно за този форум...Ама се възмущавам!!ако на 18-19 години нямаме достойнство...ама хайде , че стана много идеалистичен тона на коментара
В чужди обувки
.....не акай!!!!!!!!!!
.....не акай!!!!!!!!!!
Ами мога да ти кажа, че тази година, ако беше изтекла информация аз със сигурност щях да я знам. Но не би - така че престанете да плюете УНСС - на всякъде го има това. И на предварителния в СУ хората четяха климат и ЮЗ, но... какво да се прави.OX/\-OB написа:А!!т'ва с преписването на място е най-малката работа...а изтичането на информация, това, че точно в УНСС (споменавам го, защото стана дума преди това..) час преди темата да бъде прочетена в аудиториите разни хора масово четат (каква изненада!!!!)точно "бъдещата" "неизвестна" тема след като квестора нехайно се е завъртял покрай тях и им е казал нещо... или това, че ако отидеш да вземеш на квестора кафе, пищовите са ти върнати триумфално!
- OX/\\-OB
- В началото бе словото
Ами мога да ти кажа, че тази година, ако беше изтекла информация аз със сигурност щях да я знам. Но не би - така че престанете да плюете УНСС - на всякъде го има това. И на предварителния в СУ хората четяха климат и ЮЗ, но... какво да се прави.
[/quote]
оооооооооооооооооох, моля ти се, девойко!!Явно си подценяваш "Връзките" макар че дори не е много уместно да парадираш с тях по такъв начин.....пред мен ти казвам квесторката отиде при едно момиче, каза му нещо час преди изпита, то си извади учебника супер спокойно (друг е въпроса как го извади при положение, че чантите ни би трябвало да са отзад в стаята или далеч от нас) и си прочете Северния Централен...
тъй че...кротко...издухахме се вече..
оооооооооооооооооох, моля ти се, девойко!!Явно си подценяваш "Връзките" макар че дори не е много уместно да парадираш с тях по такъв начин.....пред мен ти казвам квесторката отиде при едно момиче, каза му нещо час преди изпита, то си извади учебника супер спокойно (друг е въпроса как го извади при положение, че чантите ни би трябвало да са отзад в стаята или далеч от нас) и си прочете Северния Централен...
тъй че...кротко...издухахме се вече..
В чужди обувки
.....не акай!!!!!!!!!!
.....не акай!!!!!!!!!!
хахха вече казах, че съм с чиста съвест за изкараната оценка - само аз си знам в колко съм лягала и в колко съм ставала да учаRysef написа:Съмняваш ме. И ти си от онези лошитеtreisy написа:предубедена си, а аз прекалено добре знам как седят нещата тази година.и ти си била там,и ти си знаела..