Статистиката от математика 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Ами по-малко хора има на мат2, нормално е. Повечето хора са си изкарали на мат 1 и на предварителния оценка която ги удовлетворява и за тва не са отишли на мат2 с тва се обяснява и по-малкия брой 6-ци то който не е изкарал 6 на предишните едва ли ще го направи на мат2, но явно са се намерили трима души
На мен ми е по-интересен един друг факт, че под статистиката на ФМИ пак има тази натрапчива забележка "Тук не са включени оценките, с които участват победителите от националните олимпиади." Това означава ли, че СУ пак ще излезнат със статистика с още 20-30 души с 6,00 като миналия път
На мен ми е по-интересен един друг факт, че под статистиката на ФМИ пак има тази натрапчива забележка "Тук не са включени оценките, с които участват победителите от националните олимпиади." Това означава ли, че СУ пак ще излезнат със статистика с още 20-30 души с 6,00 като миналия път
한류
Това е доста хубав въпрос, който ме позаинтересува и мен, обаче отговора, който получих, беше да видя в личната си информация като излезе.slighter написа:
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Rodd1ck написа:Сега извади около 0.20 и ще получиш оценката си.leni написа:на мен лично ми харесва много статистиката. все пак най- високата ми оценка ще е от този изпит- 5.60
Изпитът наистина беше по-труден и е нормално да има по-ниски оценки.
Не зная защо но всичко ми изглежда някак си нагодено, догодина всички кандидат-студенти ще си мислят, че предварителният ще е много лесен, както тая година и всички ще отидат. То пък ще се окаже точно обратното.
защо да вадя, след като съм видяла решенията и от 1 до 9 всичко е точно. няма къде да се заядат.
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
и на мен всичко ми беше точно и подробно и никъде не губех нишката на автора от 1-8 и допълнително вземах и от другите задачи, но хоп, изненада и 4,85 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
пак ще има. нормално е. те с тези оценки си кандидатстват. и определено не е нереален броя им. учила съм в НПМГ и определено има много хора, които да се справят с олимпиадитеslighter написа:
за ТУ.... няма страшно. второто класиране ще е по- добре. те с лесни задачи и лесно изкарване на 6.00 се опитват да си привлекат студенти, защото всяка година остават с незаети местаJ`E`K`O написа:еха, хубава стастистика. очаквам да съм третата графа с 760 човека.. Поне няма много шестици. Остава да чакаме 1-во и 2-ро класиране. А в техническият са излезли класиранията.. леле с 5.50 и съм чак 5-то желание мехатроникаУжас.