Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
еми отговориха ми от СУ 4е няма квоти за туризъм а бтв за него 36 ли е максималния бал ? /? и ме интересува дали миналата година максималния бал е бил 30 или 36??
еми не се знае ни6то още поне докато не излезнат ппоне някви резултати по география....колко има6 на предв ? аз се надявам да е по-висока от предварителния/4.75/
Ами тринки На основния изпит по география не се надявам на повече, но ще видим... иначе надеждата ми е във френския - там да имам 3.60 поне, но и в УНСС се надявах на 5 поне, а имах 3.63... иначе балообразуващите оценки от дипломата ми са високи...
Joanna_87 написа:еми отговориха ми от СУ 4е няма квоти за туризъм а бтв за него 36 ли е максималния бал ? /? и ме интересува дали миналата година максималния бал е бил 30 или 36??
Миналата година е бил 30 .... Географията се умножаваше по 2
А някой да знае,при тези условия,дали миналата година е имало квоти ? При максимален бал 36,простата логика сочи минималният тази година да се върти около 30-31(мъже) и 32-33(жени),но при махането на квотите незнам вече..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
А я да питам аз нещо, дано ми дадете нужния отговор - аз съм писал Туризъм на първо място, но май няма да събера необходимия за влизане бал, ала друг го има този бал, но пък Тулизмът му е на 7-мо място например... е при този вариант имам ли шанс да вляза?