Изпита по английски
Модератор: Boromir
-
the_golden_whistle
- В началото бе словото
Цитирам какво ми казаха в ICQ преди около 10 минути: "Има вероятност след 7 тази вечер да качат резултатите в сайта, а ако не днес, най-късно утре до обед." Аз попитах до колко най-късно днес да проверявам, а те казаха, че хората от Изчислителния център по това време на годината работят през цялото денонощие, тоест може да излязат и през нощта! Разбира се, това не означава, че за 10 минути не могат да си променят мнението, нали 
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ice_spirit е напълно права, толкова по-добре е да се взираш в монитора цяла нощ, докато накрая почнеш да виждаш всичко в пиксели
сигурно няма да ни сметнат за истински кандидат-студенти, ако просто си кажем "стига" и поне за момент се опитаме да не мислим за проклетите резултати.
If you're going through hell, keep going.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Каквото искате пръйте, само не стойте цяла нощ пред монитора, те това искат - МАНИПУЛИРАТ ВИ, ДАМИ И ГОСПОДА
! ЩЕ БЪДЕТЕ ЗОМБИРАНИ, ХАКНАХ ИМ СИСТЕМАТА И ВИДЯХ ПЛАНА - ТОЧНО В 12:00 ЩЕ ЗАПОЧНАТ МАСОВА АТАКА С НОВО НЕВРОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ, ВСЕКИ, КОЙТО СЕДИ ПРЕД КОМПЮТЪРА СИ ПО ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАСЕГНАТ И ЩЕ СЕ САМОУБИЕ
. Аз предпочитам да издъхна от препиване 
Малко лигаво ама тряа се забавляваме
.
Не ставам за писател май
.
Малко лигаво ама тряа се забавляваме
Не ставам за писател май
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
Мисля че някои съставки от формулата за идеална фантастика ми бягат
. Май ще трябва да намесим и Робокоп и Джаба от междузвездни войни ? А ? Какво ще кажете ? Може да пъхнем и някой програмист, който е написал бъгаво програмата, за да има и размирици
.
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър