Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
the_golden_whistle
В началото бе словото

Мнение от the_golden_whistle »

Цитирам какво ми казаха в ICQ преди около 10 минути: "Има вероятност след 7 тази вечер да качат резултатите в сайта, а ако не днес, най-късно утре до обед." Аз попитах до колко най-късно днес да проверявам, а те казаха, че хората от Изчислителния център по това време на годината работят през цялото денонощие, тоест може да излязат и през нощта! Разбира се, това не означава, че за 10 минути не могат да си променят мнението, нали :)
pafaka
В началото бе словото

Мнение от pafaka »

Хех невролингвистично програмиране, искат да се прецакате и да не спите даже :). Не се връзвай, народе. Легайте си в 20:00 и си починете утре ще разберем ко стаа :).
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

pafaka написа: Легайте си в 20:00 и си починете утре ще разберем ко стаа :).
Еиш,ние не действаме така :twisted:
Toto-I will remember
Аватар
Calista
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Calista »

Ice_spirit е напълно права, толкова по-добре е да се взираш в монитора цяла нощ, докато накрая почнеш да виждаш всичко в пиксели :lol: сигурно няма да ни сметнат за истински кандидат-студенти, ако просто си кажем "стига" и поне за момент се опитаме да не мислим за проклетите резултати.
If you're going through hell, keep going.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

цъ,имах предвид излизането :lol:
Toto-I will remember
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Възможно ли е резултатите наистина да излязат през нощта?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
pafaka
В началото бе словото

Мнение от pafaka »

Каквото искате пръйте, само не стойте цяла нощ пред монитора, те това искат - МАНИПУЛИРАТ ВИ, ДАМИ И ГОСПОДА :) ! ЩЕ БЪДЕТЕ ЗОМБИРАНИ, ХАКНАХ ИМ СИСТЕМАТА И ВИДЯХ ПЛАНА - ТОЧНО В 12:00 ЩЕ ЗАПОЧНАТ МАСОВА АТАКА С НОВО НЕВРОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ, ВСЕКИ, КОЙТО СЕДИ ПРЕД КОМПЮТЪРА СИ ПО ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАСЕГНАТ И ЩЕ СЕ САМОУБИЕ :). Аз предпочитам да издъхна от препиване :)

Малко лигаво ама тряа се забавляваме :).

Не ставам за писател май :).
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Ще поядеш хляб и ще станеш. Всички ще станем поети/писатели...а бе каквото си щем
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Calista
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Calista »

pafaka написа: Аз предпочитам да издъхна от препиване :)

Малко лигаво ама тряа се забавляваме :).

Не ставам за писател май :).
Напълно те подкрепям в това просветителско дело! Бъди нашия учител, води ни в тъмнината.
If you're going through hell, keep going.
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

ей, народе, приятно ви киснене пред писитата...аз се махам...вениш...райт нау...самозабрана за достъп до нет поне в близките три часа!!!!!
и все пак...беше ми много приятно с вас!!! чакането е наполовина мъка, когато имаш толкова забавни събеседници :)
pafaka
В началото бе словото

Мнение от pafaka »

Мисля че някои съставки от формулата за идеална фантастика ми бягат :). Май ще трябва да намесим и Робокоп и Джаба от междузвездни войни ? А ? Какво ще кажете ? Може да пъхнем и някой програмист, който е написал бъгаво програмата, за да има и размирици :).
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Не, не...Брий най-добре. Нарния форевър!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Ъм,един съществен въпрос имам---някой проверява ли си изобщо персоналната информация :lol:
Toto-I will remember
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Да, аз. Ама рядко, щото чакам някой тук да съобщи голямата новина. За раждането на резултатите де
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Край. 3.48
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”