1-во класиране - УСЛОВИЯ!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

А дали ще публикуват резултатите от класиранията в 'Персонална информация'?
efegee
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Естествено, че в твоята персонална информация ще пише какво си приет.
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

В такъв случай "Персонална инормация" си я слагаме на фейвъритс (ако все още не фигурира там) и тръпнем до 7ми август!
:D :D :D :D Успех на всички, макар да сме си конкуренция :D :D :D :D :D :D
Изображение
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

Аз да попитам примерно имам 26.20 бал и съм писал първо желание психология а някой друг колега има 27.00 бал и е писал пето желание психология. Ако на него не му стигне бала за по-горните специалности него ли ще приемат психология или мен ?????
стрийм
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

него.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

a кога е второ класиране за СУ, че нещо не мога да намеря инфо?
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Пише на картончето и на сайта - на 15ти се обявява, на 16ти, 17ти и 18ти е запсиването.
Изображение
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

благодаря. не съм обърнал внимание :oops:
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

в крайна сметка - ПОТВЪРЖДАВАНЕТО за участие на второ класиране, след като вече си приет НЕЩО на първо, не е необходимо да се направи ЛИЧНО, нали така?

демек може мама/тати/вуйчо или куция доберман от съседния вход да го свърши, просто трябва да има попълнени документите в определения срок?
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

добре ве тва с депозирането на дипломата е гадно...аз доколкото разбрах ако си приет на 1во класиране нещо и за да продължи6 напред трябва да си я остави6... ?? и таака зна4и не може6 да у4аства6 в други уни-та???
sweet_d
В началото бе словото

Мнение от sweet_d »

Здравейте! Имам един въпрос. Трябва ли да се подават документи за участие в 1-во класиране или участваме автоматично? Ако е така до кога се подават и какви са те? Благодаря предварително :D :D :D
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

sweet_d написа:Здравейте! Имам един въпрос. Трябва ли да се подават документи за участие в 1-во класиране или участваме автоматично? Ако е така до кога се подават и какви са те? Благодаря предварително :D :D :D
Трябва да си ги подала в периода 22ри юни до 7ми юли. :lol: (т.е. ако си държала изпит, значи си попълвала и документите, значи си се записала ;))
Изображение
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

Joanna_87 написа:добре ве тва с депозирането на дипломата е гадно...аз доколкото разбрах ако си приет на 1во класиране нещо и за да продължи6 напред трябва да си я остави6... ?? и таака зна4и не може6 да у4аства6 в други уни-та???
мда и аз така разбрах, тоест избираш си едното Уни и само там участваш на второ класиране :wink:
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Kemchev написа:
Joanna_87 написа:добре ве тва с депозирането на дипломата е гадно...аз доколкото разбрах ако си приет на 1во класиране нещо и за да продължи6 напред трябва да си я остави6... ?? и таака зна4и не може6 да у4аства6 в други уни-та???
мда и аз така разбрах, тоест избираш си едното Уни и само там участваш на второ класиране :wink:
Ако си приет в някоя специалност на първо. :roll:
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Само да питам картончето с което се явяваш на изпитите повече не трябва никъде нали? Защото аз такова... го загубих :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”