Изпита по английски
Модератор: Boromir
@ARTemida - нищо подобно. Уважавам хората, които са решили да следват, независимо от тяхната възраст или семейно положениеARTemIda написа:И какво от това? Аз пък имам степен бакалавър и сега пак кандидатствам, защото ми се учи още. Да не смяташ, че кандидатстват само тези, които са завършили тази година?Преди няколко поста тя каза : "Мъжа ми ..." нещо си, подозирам я че е омъжена с дете, която иска да следва )))))))))))
Извинявам се на засегнатите страни.
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
БЛАГОДАРЯ ВИ!!! смях се с глас,ама наистина с глас и със сълзи на очи... просто смях...
аз бях решила да стана за 2 ч от компютъра и като се върна да са излезли... и какво да видя... БАААААА
не, наистина си мислех,че имам нерви,ама след като снощи не успях да спа се съмнявам в това...
не е честно бе..... тея за животни ли ни имат, и ние сме хора, и ние си имаме предел на нерви,сили и незнам какво си още. то не стига подготовка за изпита,дето ти взима и време, и сили, и желание за каквото и да било,после някакъв ужасен изпит и когато си мислиш че всичко е свършило.... опа, това е едва началото.
аз се изнервих,забраних на майка ми да ме пита за резултатите, вече на всяка реплика по не на място отговарям с крясъци... благодарна съм,че гаджето не е при мен,че и той щеше да го отнесе... не че и той не се е нервирал вече,ама... жалко само за едно... него го няма, няма и секс
щото не че той не смъква напрежението, нали
и така... побърквам се, нали?
ще взема да изляза навън... и си обещавам до утре да не влизам във форума, пък каквото ще да става
успех на всички в нервенето и нека най-добрите оцелеят
аз бях решила да стана за 2 ч от компютъра и като се върна да са излезли... и какво да видя... БАААААА
не, наистина си мислех,че имам нерви,ама след като снощи не успях да спа се съмнявам в това...
не е честно бе..... тея за животни ли ни имат, и ние сме хора, и ние си имаме предел на нерви,сили и незнам какво си още. то не стига подготовка за изпита,дето ти взима и време, и сили, и желание за каквото и да било,после някакъв ужасен изпит и когато си мислиш че всичко е свършило.... опа, това е едва началото.
аз се изнервих,забраних на майка ми да ме пита за резултатите, вече на всяка реплика по не на място отговарям с крясъци... благодарна съм,че гаджето не е при мен,че и той щеше да го отнесе... не че и той не се е нервирал вече,ама... жалко само за едно... него го няма, няма и секс
и така... побърквам се, нали?
ще взема да изляза навън... и си обещавам до утре да не влизам във форума, пък каквото ще да става
успех на всички в нервенето и нека най-добрите оцелеят
everything is gonna be alright!