Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

малко неуместна шегичка пуснах...сори...но това е...андъ прешър...поздрав за всички
pafaka
В началото бе словото

Мнение от pafaka »

ARTemIda написа:
Преди няколко поста тя каза : "Мъжа ми ..." нещо си, подозирам я че е омъжена с дете, която иска да следва )))))))))))
И какво от това? Аз пък имам степен бакалавър и сега пак кандидатствам, защото ми се учи още. Да не смяташ, че кандидатстват само тези, които са завършили тази година?
@ARTemida - нищо подобно. Уважавам хората, които са решили да следват, независимо от тяхната възраст или семейно положение :). Исках да пусна шегичка, ама изглежда не се е получило.

Извинявам се на засегнатите страни.
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
Аватар
raffy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raffy »

БЛАГОДАРЯ ВИ!!! смях се с глас,ама наистина с глас и със сълзи на очи... просто смях...
аз бях решила да стана за 2 ч от компютъра и като се върна да са излезли... и какво да видя... БАААААА
не, наистина си мислех,че имам нерви,ама след като снощи не успях да спа се съмнявам в това...
не е честно бе..... тея за животни ли ни имат, и ние сме хора, и ние си имаме предел на нерви,сили и незнам какво си още. то не стига подготовка за изпита,дето ти взима и време, и сили, и желание за каквото и да било,после някакъв ужасен изпит и когато си мислиш че всичко е свършило.... опа, това е едва началото. :cry:
аз се изнервих,забраних на майка ми да ме пита за резултатите, вече на всяка реплика по не на място отговарям с крясъци... благодарна съм,че гаджето не е при мен,че и той щеше да го отнесе... не че и той не се е нервирал вече,ама... жалко само за едно... него го няма, няма и секс :oops: щото не че той не смъква напрежението, нали :roll:
и така... побърквам се, нали?
ще взема да изляза навън... и си обещавам до утре да не влизам във форума, пък каквото ще да става :)
успех на всички в нервенето и нека най-добрите оцелеят :D
everything is gonna be alright!
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

Ноу проблем :wink:
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

Май чукнахме 60 страничнки, а? :wink:
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

още не сме, но сме на прав път...
само да не стигнат до 160
Аватар
OX/\\-OB
В началото бе словото
Специалност: туризъм

Мнение от OX/\\-OB »

Дид ю евъ трай
ту стъди ин СУ
оъ ноу ноу ноу!!!!

Сетих се за едно изре4ение на ерър-а.....е тва вече еееееее..... :cry:
В чужди обувки

.....не акай!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

не трябва ли да е хев ю евъ трайд :shock: ?
пп. дис ис ан икспириънс ю шуднт мис ъх! :twisted:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Мъжът ми току-що звъннал и му казали, че ще излязат първо в нет-а - ДОВЕЧЕРА, после на стената - вероятно утре сутринта.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
pafaka
В началото бе словото

Мнение от pafaka »

Окей, викам да разпускаме събранието, да мога да напиша малко код че ще ме изгонят от работа заради тези пусти изпити :)
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

Окей, викам да разпускаме събранието, да мога да напиша малко код че ще ме изгонят от работа заради тези пусти изпити
Ще последвам примера ти 8)
pafaka
В началото бе словото

Мнение от pafaka »

Сега ако ми кажеш че си developer-ка и ще падна от стола пред цялата фирма :). Честно нарочно ще се изсипя :). Между другото наистина има ли програмисти в тоя форум ?
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

...и му казали, че ще излязат първо в нет-а - ДОВЕЧЕРА, после на стената - вероятно утре сутринта.
Какво ли точно значи според тях ДОВЕЧЕРА?
Аватар
ARTemIda
В началото бе словото

Мнение от ARTemIda »

Сега ако ми кажеш че си developer-ка и ще падна от стола пред цялата фирма . Честно нарочно ще се изсипя . Между другото наистина има ли програмисти в тоя форум ?
:)))) Не, редактор съм
pafaka
В началото бе словото

Мнение от pafaka »

Какво редактираш ? Аз пък бях сътрудник в едно списание :). Е още съм де ама нямам време да пиша :). Я си признай сега :).
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”