Френски език ....
Те пак като не са й казали втората половина на Декември - демек Коледа... значи има надеждаJoanna_87 написа:неска майка ми е звъняла да пита за географията и френския и те са и казали 4е 2рата половина на тая седмица да ги 4акаме ;(((((((((((((
Но интересно как като френския беше на 21 с около 690 кандидати ще бъде проверен наравно с географията, която беше три дни след това с повече от 2 пъти по-голям брой студенти...
- Elektra
- Живее, за да пише
mon написа:Като е СУ и като се бавят толкова, дано поне са оптимисти в оценяването...
Ми,по немски доста са ги орязали,но по английски има много високи резултати,което не е много добре за нас или поне за тези от нас,които искат специалност,в която се влиза с чужд език и още нещо или само с чужд език
Може да вървя бавно, но никога назад!
да....хора стискам ви палци ,мн е нечестно с разликите в езиците ,но...кво да се прави.От др страна изпитът по engl е доста труден,пък тия по др. езици са по-лесни,но не знам на какво се дълат лошите резултати по фр и немски...Elektra написа:mon написа:Като е СУ и като се бавят толкова, дано поне са оптимисти в оценяването...
Ми,по немски доста са ги орязали,но по английски има много високи резултати,което не е много добре за нас или поне за тези от нас,които искат специалност,в която се влиза с чужд език и още нещо или само с чужд език