Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
fragile - знаеш ли какво е това "пезевенк" ? Викам да покажем че можем да сме по - зрели и достойни от тях и да не си позволяваме чак такива своеволия . Може отделни индивиди да го заслужават, но образованието ни - със сигурност НЕ !
OX/\-OB написа:за БТВ, Ани Самозапалич, експлозивно от сградата на Ректората на Софийски Университет
"Група умствено-увредени кандидат-студенти запалиха клада пред сградата на Софийски Университет, използвайки книжките с Тестове по английски и входящите си номера.Скандирайки "Върнете ни младостта!Върнете ни лятото!" групата подивели младежи нападна с въздебелички тояги Английския Факултет.За щастие полицията успя да ги обезвреди. Понастоящем 200 съфотумци са задържани в районното и са периодично обливани със студени душове с надеждата това да им върне разсъдъка"
fragile - доколкото знам означава - човек с обратни наклонности, ама не гей а чист п******т. Защото гей е някво мекичко терминче, а това е онова грубото селското . Дколкото ми е известно произлиза от турски (или ромски - не съм сигурен).
vague - и да е имало след този терор мисля че и сам/а можеш да си отговориш
Бай дъ уей - поне разгадах кирилицата и латиницата как се пишат тука . Онова зеленото квадратче под текстбокса дето си пишете мнението го направете на "Off" с мишката и гутоу.