харесва ми, че не им цепиш басма, така трябва, търси си правата до дупка, за съжаление положението в софииския е такова.............sivoko написа:като стана на въпрос абе не мислите че в СУ се мислят едва ли не за хванали господ за шлифера. Незнам ама аз много сериозно се замислям , като чета из по долните форуми за изпълненията на преподавателите, за невежието на служителите,за невероятно бедния сайт, никъде не успях да намеря програма за обучението по право, изказвания от типа "ами незнам, колежката е отпуск до 28 -ми", а на 28 звъннах а то било 28 - август!! просто какво да ви кажа. Имам чувството , че лежат на стари ларви но ще видим ние тая работа ...
За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Абсолютно се държат така! Да не говорим, че все по-често чувам колко е отслабнала програмата и изобщо обучението - преподавателите били демотивирани и отсъствали често. Тук тежи преди всичко традицията, която все пак има доста голяма сила (като гледам обяви за работа за юристи в добри фирми, искат да си завършил право не другаде, а в СУ), технически и организационно все още не се справят. Но пък затова основна роля играят парите.sivoko написа:като стана на въпрос абе не мислите че в СУ се мислят едва ли не за хванали господ за шлифера. Незнам ама аз много сериозно се замислям , като чета из по долните форуми за изпълненията на преподавателите, за невежието на служителите,за невероятно бедния сайт, никъде не успях да намеря програма за обучението по право, изказвания от типа "ами незнам, колежката е отпуск до 28 -ми", а на 28 звъннах а то било 28 - август!! просто какво да ви кажа. Имам чувството , че лежат на стари ларви но ще видим ние тая работа ...
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Е, сега, според мен фирмите имат правото да си подбират хората...
Вярно, че формално си е дискриминация, ама не може да им натрапиш на хората служител, който не желаят да наемат - имат си изисквания...С което не защитавам тезата, че при нас правото е на нивото, което е било...
Нещата за гаврите при нас са верни!Нямам съмнение, но пък в кой уни не е така и къде е по-високо нивото??? 
-
elenaanele
- В началото бе словото