За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
HTMU>SU
В началото бе словото

Мнение от HTMU>SU »

sivoko написа:като стана на въпрос абе не мислите че в СУ се мислят едва ли не за хванали господ за шлифера. Незнам ама аз много сериозно се замислям , като чета из по долните форуми за изпълненията на преподавателите, за невежието на служителите,за невероятно бедния сайт, никъде не успях да намеря програма за обучението по право, изказвания от типа "ами незнам, колежката е отпуск до 28 -ми", а на 28 звъннах а то било 28 - август!! просто какво да ви кажа. Имам чувството , че лежат на стари ларви но ще видим ние тая работа ...
харесва ми, че не им цепиш басма, така трябва, търси си правата до дупка, за съжаление положението в софииския е такова.............
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

El_Salvador написа:Остава само да ни приемат... :shock:
освен ако не ни приемат ....
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

sivoko написа:като стана на въпрос абе не мислите че в СУ се мислят едва ли не за хванали господ за шлифера. Незнам ама аз много сериозно се замислям , като чета из по долните форуми за изпълненията на преподавателите, за невежието на служителите,за невероятно бедния сайт, никъде не успях да намеря програма за обучението по право, изказвания от типа "ами незнам, колежката е отпуск до 28 -ми", а на 28 звъннах а то било 28 - август!! просто какво да ви кажа. Имам чувството , че лежат на стари ларви но ще видим ние тая работа ...
Абсолютно се държат така! Да не говорим, че все по-често чувам колко е отслабнала програмата и изобщо обучението - преподавателите били демотивирани и отсъствали често. Тук тежи преди всичко традицията, която все пак има доста голяма сила (като гледам обяви за работа за юристи в добри фирми, искат да си завършил право не другаде, а в СУ), технически и организационно все още не се справят. Но пък затова основна роля играят парите.
Изображение
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Assasiyah написа:като гледам обяви за работа за юристи в добри фирми, искат да си завършил право не другаде, а в СУ
за което можеш да им съдереш задника... нямат абсолютно никакво право да искат това и могат да бъдат подведени под отговорност.
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Така е, ама пробвай ти да съдираш задника на Райфайзен Банк например...
Изображение
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

:lol:

ми знам ли :?

много е... пошло някакво така.
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Е, сега, според мен фирмите имат правото да си подбират хората... :?Вярно, че формално си е дискриминация, ама не може да им натрапиш на хората служител, който не желаят да наемат - имат си изисквания...С което не защитавам тезата, че при нас правото е на нивото, което е било... :cry: Нещата за гаврите при нас са верни!Нямам съмнение, но пък в кой уни не е така и къде е по-високо нивото??? :roll:
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

got написа: но пък в кой уни не е така и къде е по-високо нивото??? :roll:
е моля ти се, в МУ - София не е така, имам пределно лични наблюдения ...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Аз говоря специално за правото... :)
elenaanele
В началото бе словото

Мнение от elenaanele »

Надявам се с повечето от вас да се видим още на 8 август и да имаме късмет да се запишем на първо желание. Бала ми е 28,26 (сформиран на база 5,88 история от предварителния). Дано имам шанс да се запиша още на първо класиране, защото морето ни чака. Успех на всички!
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

elenaanele написа: морето ни чака. Успех на всички!
морето е супер и с удоволствие се наслаждавам на вечерният бриз ....
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

El_Salvador написа:28.00-дано стигне... :pain10:
ти си мъж ве....какво си се запритеснявал... :wink: :lol: споко...вътре си
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

25.50 ... :roll: :? не е никак сигурно, дано на трето се закача поне задочно, ама знае ли човек... :(
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”