Имам известни съмнения, че сте най-многоявор написа:Защото сме най-много![]()
За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
точно заради "лесната тема" бала няма да скочи кой знае колко много. Много хора си мислят , че с лесната тема всичко е лесно, но аз не съм на това мнение. От една страна ако темата наистина е лесна, то тогава критериите ще са завишени и ще се наказва за малко. От друга страна кандидатите в стремежа си да изсипят всичко което знаят по темата ще доведе до хаотичност, тафтология и множество правописни грешки. Така , че аз все пак си мисля, че баловете няма да са кой знае колко по високи от минала година. Тогава с "лесна тема" като Априлското въстание и още по лесния Димов баловете би трябвало да гонят трийсетака ....EleiN написа: лесната тема по история
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
не грешиш, напълно си права. Ако искаш да си с някой в една група трябва да се запишете заедно за да получите близки факултетни номера. Е трябва да има и малко късмет, защото може да се получи така, че ако двамата получат номера 11 999 и 12 000 , а в едната група номерата свършат на 11 999 а в другата започнат от 12 000, то ще сте в съседни групи.everyday_ написа: поправете ме ако греша
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Tочно така, ако отидете на 8 - ми в 8.00 сутринта и първи се запишете, ще попаднете в една и съща група. Не се прави разлика м/у момчета и момичета освен ако не си от El Salvador ....El_Salvador написа:С други думи, ако ме приемат на Първо класиране и искам да съм в Първи поток с някой друг, трябва да отидем да се запишем рано сутринта на 8 август?
А ако се запишеш с момиче, пак ли ще сте един и същ поток?
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
тъй като никъде не успях да измъкна информация, а в СУ за пореден път се сблъсквам с невежие и незаинтересованост, тук ще поствам сайт на форум за началното обучение по право. Форумът е нов и тепърва ще се развива, да се надяваме,че ще е полезен на всички студенти по право ...
http://legaltheory.web.data.bg/phpbb/index.php
браво, хвалаsivoko написа:тъй като никъде не успях да измъкна информация, а в СУ за пореден път се сблъсквам с невежие и незаинтересованост, тук ще поствам сайт на форум за началното обучение по право. Форумът е нов и тепърва ще се развива, да се надяваме,че ще е полезен на всички студенти по право ...
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
като стана на въпрос абе не мислите че в СУ се мислят едва ли не за хванали господ за шлифера. Незнам ама аз много сериозно се замислям , като чета из по долните форуми за изпълненията на преподавателите, за невежието на служителите,за невероятно бедния сайт, никъде не успях да намеря програма за обучението по право, изказвания от типа "ами незнам, колежката е отпуск до 28 -ми", а на 28 звъннах а то било 28 - август!! просто какво да ви кажа. Имам чувството , че лежат на стари ларви но ще видим ние тая работа ...