желаещи за МО :) отбийте се тук

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

sea_foam
В началото бе словото

Мнение от sea_foam »

Elektra,ти от езиците само с фр ли кандидатстваш?
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Да,защо?Ти с кой/и езици кандидатстваш?
Може да вървя бавно, но никога назад!
sea_foam
В началото бе словото

Мнение от sea_foam »

engl,fr ,като уж беше главно с engl ,но вече имам чувството ,че няма да е с нито един от двата ,като си помисля за възможните резултати...
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

о, записвайте! чакам ви наесен в ЮФ, година по-късно мисленето ви коренно ще се промени! а и ще се запознаете с ...Агова.... малиии!!! стискам ви палци, но се надявам че не си мислите че като завършите ще се занимавате с нещо свързано с МО :)

все пак на 18год. би трябвало да не сте толкова наивни вече :)

заб. от 130 човек аза 5 години, ве4е и най-оптимистичните ми колеги знаят че или трябва да учат втори висше или да имат яко връзки...

good luck and have fun!
Изображение

Изображение
sea_foam
В началото бе словото

Мнение от sea_foam »

Аз по-нагоре май го казах- наясно съм ,че реализацията като дипломат е повече от невероятна и ест ,че ще уча друга магистратура,а не МО,а пък с какво ще занимавам по принцип ,за да си изкарвам хляба е трето нещо.Искам да запиша МО, най-вече защото материята ме интересува и на 2ро мястото ,защото дава достатъчно широка подготовка,та да мога по-късно,като продобия по-ясна представа как стоят нещата в областта, да специализирам нещо по-тясно.
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Berserker написа:о, записвайте! чакам ви наесен в ЮФ, година по-късно мисленето ви коренно ще се промени! а и ще се запознаете с ...Агова.... малиии!!! стискам ви палци, но се надявам че не си мислите че като завършите ще се занимавате с нещо свързано с МО :)

все пак на 18год. би трябвало да не сте толкова наивни вече :)

заб. от 130 човек аза 5 години, ве4е и най-оптимистичните ми колеги знаят че или трябва да учат втори висше или да имат яко връзки...

good luck and have fun!

Чела съм твое мнение по въпроса за тази специалност :wink: Ако ме приемат ще ти досаждам с въпросите си :D А коя е тази Агова?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Агова е легенда, направо... :lol: Тя е една от секретарките в ЮФ...Не бива да й давате остри предмети... :lol: Ха-ха...Не, бе, майтап, женицата може и да не е лоша, ама като не е в настроение да не си пред очите и...Мен веднъж ме изхвърли ( буквално) за нищо!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

got написа:Агова е легенда, направо... :lol: Тя е една от секретарките в ЮФ
-отговаря за МО...
got написа:Не бива да й давате остри предмети... :lol: Ха-ха...Не, бе, майтап, женицата може и да не е лоша, ама като не е в настроение да не си пред очите и...Мен веднъж ме изхвърли ( буквално) за нищо!

ухааа!!! Веднъж беше в добро настроение! От 4 години следване!

иначе Електра, досаждай грижи нямаш ;)

за МО мога да говоря много .. и да ви помагам де, несамо да ви разубеждавам, все пак който се мине--- ще се крепим ;)
Изображение

Изображение
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Berserker написа:
got написа:Агова е легенда, направо... :lol: Тя е една от секретарките в ЮФ
-отговаря за МО...
got написа:Не бива да й давате остри предмети... :lol: Ха-ха...Не, бе, майтап, женицата може и да не е лоша, ама като не е в настроение да не си пред очите и...Мен веднъж ме изхвърли ( буквално) за нищо!

ухааа!!! Веднъж беше в добро настроение! От 4 години следване!

иначе Електра, досаждай грижи нямаш ;)

за МО мога да говоря много .. и да ви помагам де, несамо да ви разубеждавам, все пак който се мине--- ще се крепим ;)

Внимавай,защото аз съм упорито същество :wink: Ти с каквъв език си кандидатствал за тази специалност,ако не е тайна :?:
Аватар
DureFF
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от DureFF »

добре зак'во тряя да ставаме депутати примерно, като това не е най-изгодното...МО ти дава възможност да работиш и за някоя мултинационална компания като съветник/консултант та дори и правист...тези фондациите набират МО-завършили типове + т'ва винаги моеш да си направиш някъф собствен бизнес и да въртиш далаверите :shock:
завършил Международни отношения | 4-ти курс Право
milky way
В началото бе словото

:)браво!!!

Мнение от milky way »

страшно много и искрено се радвам на всички,които следват поривите на душата си,а следването трябва да се вазприема като обогатяване на ватрешния свят!!!ако вярваш в себе си то мисля ,че можеш да си позволиш да учиш специалност като МО.нз. , може би разсъждавам така ,защото имам сигурно бъдеще и искам само да се усавършенствам...

успех на всички,искащи МО:)
sea_foam
В началото бе словото

Мнение от sea_foam »

Ми ,аз нямам никакво сигурно бъдеще,но това никога не ме е притеснявало,още по-малко ,когато става дума за неща ,които ми харесват като това да запиша МО.Бакът ми вече почти окончателно е 28.53 и се надявам скоро да се озова в тази толкова оплювана от някои специалност!
Които чака резултати по ист и/или език,спокойствие и кураж!
milky way
В началото бе словото

хи

Мнение от milky way »

:D
чесно...леко ти завийдам ,аз чак догодина ше кандидатствам...ти с какво влизаш?
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

sea_foam написа:Ми ,аз нямам никакво сигурно бъдеще,но това никога не ме е притеснявало,още по-малко ,когато става дума за неща ,които ми харесват като това да запиша МО.Бакът ми вече почти окончателно е 28.53 и се надявам скоро да се озова в тази толкова оплювана от някои специалност!
Които чака резултати по ист и/или език,спокойствие и кураж!
Е,по история знаеш ли си оценката?Или ти си изкарала много на предварителния?
sea_foam
В началото бе словото

Мнение от sea_foam »

milki_way: предполагам ,че питаш за езиците - англ и фр обаче ,тъй като няма шанс по фр да съм изкарала повече отколкото по англ,вероятно ще си остане англ окончателно.

Elektra:да ,по ист . не съм се явявала на нормален,на предварителния имам 5.63
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”