днес почти всеки записва най-популярната специалност без изобщо да знае защо!!! освен това му липсват и нужните качества за нея!но какво му пука,нали е модерно,и всяка лелка цъка като кажеш, че това ще учиш...МО е от тези "модерните"специалности:)е аз поне доста сам попрочела докато избера наи-голямото си желание и все пак още незнам...
наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни
Модератор: MidwinterSun
наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни
чета само суперлативи! а какви са мръсотийките?със сигурност има и такива!ще съм ви адски благдарна ако споделите нещо...
днес почти всеки записва най-популярната специалност без изобщо да знае защо!!! освен това му липсват и нужните качества за нея!но какво му пука,нали е модерно,и всяка лелка цъка като кажеш, че това ще учиш...МО е от тези "модерните"специалности:)е аз поне доста сам попрочела докато избера наи-голямото си желание и все пак още незнам...

Ей, френската филология.
Хубава е специалността. Ти тази година ли кандидатстваш или другата? Защото ако е тази ти е малко късно тепърва да подбираш специалностите - класирането ще те запрати някъде и край
Ако пък си другата си намери някакъв справочник и сама реши дали ти харесва или не.
Като цяло обучението е на ниво (по повечето предмети). Семестрите са супер весели и леки, сесиите са много дълги и тежки. Нищо необичайно
Хубава е специалността. Ти тази година ли кандидатстваш или другата? Защото ако е тази ти е малко късно тепърва да подбираш специалностите - класирането ще те запрати някъде и край
Ако пък си другата си намери някакъв справочник и сама реши дали ти харесва или не.
Като цяло обучението е на ниво (по повечето предмети). Семестрите са супер весели и леки, сесиите са много дълги и тежки. Нищо необичайно
I will go there and back again.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Берсеркер се произнесе, пращайки ЛС на милки. Како Креми, мерсаж че ме считаш за авторитет!!! Всички които си мислят че МО е мн яка може да ми пишат
Има си и хубави страни де, преподавателите не идват на лекции а учебниците дават доста висока обща култура, в общи линии едва ли последните 4 години можеше да са толкова леки ако бях на друго място
...е и по-безполезни
ама и 5ци ни пишат понякога 
Има си и хубави страни де, преподавателите не идват на лекции а учебниците дават доста висока обща култура, в общи линии едва ли последните 4 години можеше да са толкова леки ако бях на друго място
...е и по-безполезни
готи, ти си вече експерт по МО!got написа: Те не стъпват на нищо, не учат и имат 6-ци...Дооста по-безболезнено е от правото...![]()
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
скъсан в МО??/ вариантите са:
1.Маке си (или си тъп или си на изпит оп история)
2.Не знаеш къда при кой и защо се явяваш, ама те тия минават септември като кажат кой все пак ги е пратил на изпит
3.Иамш лош късмет и са те набелязали (мда, рядко ама има и такива)
4.Правиш се на гъзар пред колежките с прояви от типа "...ни вопъл ни стон"..
иначе обикновено нямаме проблеми
1.Маке си (или си тъп или си на изпит оп история)
2.Не знаеш къда при кой и защо се явяваш, ама те тия минават септември като кажат кой все пак ги е пратил на изпит
3.Иамш лош късмет и са те набелязали (мда, рядко ама има и такива)
4.Правиш се на гъзар пред колежките с прояви от типа "...ни вопъл ни стон"..
иначе обикновено нямаме проблеми
Именно!само дето като не ги ръчкат, студентите не взимат нещата на сериозно...Сега много хора ще скочат, че си зависи от желание, от човека и т.н, което си е до някаква степен вярно...
Ама като видиш, че и да се пънеш и да не се пънеш -все едно, просто нещата се променят - хората престават да ходят на лекции и се занимават със странични неща; спират да четат сериозно през годината - като гледат, че същия резултат ще постигнат и за 3 дни...Някак се губи мотивацията 
лелееее
хихи,смачкахте ме ,а
не,аз май съм толкова убедена, че това искам ,че колкото и гадости да говорите...
мечтала съм си да уча литература и езици...примерно в сурбоната...но уви нне става!така че май мо е перфектната специалност:
4 год. обогатявам общата си култура най-малкото...докато се занимавам и сдругата си работа...
не,аз май съм толкова убедена, че това искам ,че колкото и гадости да говорите...
мечтала съм си да уча литература и езици...примерно в сурбоната...но уви нне става!така че май мо е перфектната специалност:
4 год. обогатявам общата си култура най-малкото...докато се занимавам и сдругата си работа...