Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Готина темичка! Това ме кефи на СУ, че темите по журналистика ги дават някви супер обширни и можеш да пишеш за хиляди неща и да развихриш яко журналистическото си въображение!
Дано всички са оцелели!
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
Ronia написа:Готина темичка! Това ме кефи на СУ, че темите по журналистика ги дават някви супер обширни и можеш да пишеш за хиляди неща и да развихриш яко журналистическото си въображение!
Дано всички са оцелели!
Не, че се заяждам, но едва ли е хубаво да си развихряш въображението, ако си журналист... освен, ако не пишеш в някой жълтур:)
темата тази година в СУ не беше лоша, биха могли да се пишат доста неща, аз специалност имах доста идейки, като я чух каква е, но жалко, че не успях да стигна до там, е.. за това пък май ще се учи в УНСС. Какво да правиш
ugly_girl написа:Имам въпрос-сега последноколко трябва да имам на писмения че да ме допуснат за устен??И някой знае ли кога ще се разберат тези резултати?
Миналата година пак не бяха напислаи никакъв праг за след писмения по журналистика, но на самия устен изпит казаха на тези с под 3:50 да си ходят, за да не им били губели времето.
то попринцип с 3.50 е малко вечроятно да влезеш.в унсс трябва на писмения да имаш от 4 нагоре,така че и тук сигурно ще е горе-долу толкова.само може да гадаем
Ronia написа:Готина темичка! Това ме кефи на СУ, че темите по журналистика ги дават някви супер обширни и можеш да пишеш за хиляди неща и да развихриш яко журналистическото си въображение!
Дано всички са оцелели!
Не, че се заяждам, но едва ли е хубаво да си развихряш въображението, ако си журналист... освен, ако не пишеш в някой жълтур:)
И аз не искам да прозвучава като заяждане! Ясно е, че журналиста трябва да се придържа строго към фактите и да не си измисля разни работи!"Жълтурите" са гадна работа. Те въобще не са проява на каквато и да е журналистика, а на печелбарство и воайорство! НО ако си журналист без въображение, няма смисъл въобще да се захващаш!
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
Ама аз знам че на всеки един и същи въпроси задават само че малко по по-различен начин Иначе че най-нашумелите теми да, само да не ни закопаят с нещо гадно,че да почна да мъцам там и да се черва
Амиии българска е тази дума Поне в моя речник присъства не знам за твоя За мене има гадни теми, върху които нямам желание и не бих искала да говоря!!! Разбира се ако се налага няма начин!!!Все пак мерси успех и от мен на всички