Проверка на говорни и комуникативни способности (юли 2005)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Neven
В началото бе словото

Проверка на говорни и комуникативни способности (юли 2005)

Мнение от Neven »

Някой знае ли подробности за този изпит?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Да,явявала съм се на този изпит-той се държи като си подаваш документите-ако те интересуват педагогическите специалности.При мен в стаята бяха 2 жени,които формално проведоха изпита,питаха ме коя съм ,от къде съм,и такива общи работи...Май целта на изпита е да вземат 10 лв...Но имах 1 позната,която преди мен се беше явила и я карали да чете от някакъв вестник...
Аватар
love odin
В началото бе словото

Мнение от love odin »

Трябва ли да се запишеш за този изпит като за редовен такъв или след като бъдеш приет някаква педагогика го държиш като задължителен?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Записваш се като за всички останали изпити и си плащаш още при подаване на документите.
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

записването става при подаване на документите
изпита трае 5 минути
няма нищо страшно
влизаш питат те нотната стълбица или да броиш до десет и си щастлив
успех :lol:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
love odin
В началото бе словото

Мнение от love odin »

Защо никъде в сайта на СУ няма информация кога ще се проведе изпита? Някой знае ли нещо?
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

Поставя ли се изовщо оценка на този изпит или просто ти казват дали можеш или не да кандидатсваш педагогика примерно?На мен лично ми е странно да се поставят оценки....кой ще изкара по-малко от 6 на такъв изпит.... :?
Аватар
love odin
В началото бе словото

Мнение от love odin »

Поставя оценка на изпита, защото тя се взима при балообразуването, а и е безсмислено да има изпит, който да не се оценява!
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

дали има някой в историята на този велик изпит,който да е скъсан или да има по-малко от 5...да кажем:))
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

love odin написа:Защо никъде в сайта на СУ няма информация кога ще се проведе изпита? Някой знае ли нещо?
нали ти написах че е при записването и е за 5 минути :!: :!: :!: :!:

забвани сте иначе
защо да няма скъсани
не всички са вундеркинди като, да речем вас (понеже сте много уверени)
не сте ли попадали на човек който пише прекрасно но има проблеми с говора :oops:
ето го и простото логично обяснение :roll:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

alhimikat,аз лично ни най-малко не се смятам за вундеркинд,но ми е малко странно да се явявам на подобен род изпити,при положение,че ще държа далеч по-сериозни-история,литература и за журналистика още не съм сигурна...а и нямам много информация,затова може да ти се струват "забавни" въпросите които задавам.
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

alhimikat,аз лично ни най-малко не се смятам за вундеркинд,но ми е малко странно да се явявам на подобен род изпити,при положение,че ще държа далеч по-сериозни-история,литература и за журналистика още не съм сигурна...а и нямам много информация,затова може да ти се струват "забавни" въпросите които задавам.
Аватар
kellie
В началото бе словото

Мнение от kellie »

сега влезнах във форума и бях решена да ви задам подобен въпрос-за изпита по говор. :help: Понеже смятам да го карам за да мога да влезна някоя специалност за педагогика и ми е малко притеснено.Влизах в сайта на Софийския,имам и справочник за тази гтодина но за мое съжаление никаде не оповествоват на коя дата ще се проведе изпита.Бих искала да ви попитам дали някой случайно не знае и ако да моля ви да пи кажете.При попълване на документите трябва да попалня на колко изпита ще се явявам а нямам ни-най-малка представа за датата.Мерси много предварително :angel8:
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

Датата ще бъде деня, в който успееш да си подадеш документите...а това може да стане от 23.06 до 08.07, затова няма точна дата...

"Изпитът се провежда от двучленна комисия, която работи само в периода на подаване на документите. " така пише в справочника и в сайта :P
Аватар
kellie
В началото бе словото

Мнение от kellie »

ей много ти мерси.значи казваш че деня за провеждането на този изпит ще бъде определен в деня в който си подавам документите????? но не би ли трябвало те вече да го знаят??? :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”