СИ?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

SoulOnFire
В началото бе словото

СИ?

Мнение от SoulOnFire »

Колко смятате, че ще минималния бал за СИ? На мен ми е на първо желание, но оставам с впечатление че интереса към нея е много голям? Мисля си, че май няма да имам голям шанс да успея :(
Аватар
geryto
В началото бе словото

Мнение от geryto »

зависи какви оценки имаш :?:
"You miss 100% of the shots you never take."
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Най-вероятно там и в компютърните науки ще се изсипят състезателите и тези, с най-високи оценки, така че сигурно над 28.50 :o
efegee
SoulOnFire
В началото бе словото

Мнение от SoulOnFire »

Ами точно там е проблема...доста по ниска е отколкото очаквах. А при толкова желаещи шанса е минимален да не кажа никакъв :cry: Въпроса ми беше колко горе долу се предполага, че ще бъде минималния бал.
SoulOnFire
В началото бе словото

Мнение от SoulOnFire »

Значи остава никакъв шанс. Тогава май ще трябва да си чакам оценката по английски дано там имам повече късмет. Мерси много за отговора.
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Според мен има шанс и баловете няма да са мн по-високи от тези, които бяха мин година за КН, но нищо не се знае, прекалено много нови фактори влияят, за да се прогнозира нещо дори с 50-60% точност...
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Като стане 7-ми ще ви кажа какви са минималните балове. Просто както Сали каза има 2 нови специалности, нов формат на изпита и нищо не се знае..
Gohan
В началото бе словото

Мнение от Gohan »

Моят бал е 28.95 и аз също искам СИ или КН но засега не мога да съм сигурен. Пред мен има 37 човека от математика 1. От предварителния най вероятно бройката ще скочи с 30 и като се има в предвид и лоуреатите от олимпиадите сметките стават доста сложни и отчайващи :(
vins
В началото бе словото

Мнение от vins »

Gohan написа:Моят бал е 28.95 и аз също искам СИ или КН но засега не мога да съм сигурен. Пред мен има 37 човека от математика 1. От предварителния най вероятно бройката ще скочи с 30 и като се има в предвид и лоуреатите от олимпиадите сметките стават доста сложни и отчайващи :(
Лоареатите са извън утвърдените бройки! В смисъл не заемат местата за тези, кандидатстващи с изпит.

http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ne+bg.html
(4) Лауреатите на национални и международни олимпиади се класират извън утвърдените места за прием.
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Дано не плаша никого само ще отбележа, че има засега 40 човека с 6,00, така че... баловете ще са много много високи, все пак поне до 7-ми каквото и да предполагаме ще си останат само догадки...
Последно промяна от Tabledott на 30 Юли 2006, 17:56, променено общо 1 път.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Мда, но има и доста момчета, които искат да учат стоп. управление примерно...има други, които ще заминават за чужбина, има и други, ,които са си математици и не щат да чуят за програмиране и записват чиста математика с 6.00....всякакви ги има, така че нищо не се знае...:) Пък при момичетата има тройно повече варианти:))
vins
В началото бе словото

Мнение от vins »

Sally написа:Мда, но има и доста момчета, които искат да учат стоп. управление примерно...има други, които ще заминават за чужбина, има и други, ,които са си математици и не щат да чуят за програмиране и записват чиста математика с 6.00....всякакви ги има, така че нищо не се знае...:) Пък при момичетата има тройно повече варианти:))
Лесно ти е на тебе :lol:
SoulOnFire
В началото бе словото

Мнение от SoulOnFire »

Аз на това се надявам. :( Седми август ми се вижда мнооого далече. А и това че не са ми излезнали всички резултати от изпитите още повече ме изнервя :evil:
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Е, поне в едно нещо да не сме пак ние прецаканите :D
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Едни чакат 7. август, други като мен чакат поне още една седмица след това.. :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”