СИ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
SoulOnFire
- В началото бе словото
СИ?
Колко смятате, че ще минималния бал за СИ? На мен ми е на първо желание, но оставам с впечатление че интереса към нея е много голям? Мисля си, че май няма да имам голям шанс да успея 
-
SoulOnFire
- В началото бе словото
-
SoulOnFire
- В началото бе словото
Лоареатите са извън утвърдените бройки! В смисъл не заемат местата за тези, кандидатстващи с изпит.Gohan написа:Моят бал е 28.95 и аз също искам СИ или КН но засега не мога да съм сигурен. Пред мен има 37 човека от математика 1. От предварителния най вероятно бройката ще скочи с 30 и като се има в предвид и лоуреатите от олимпиадите сметките стават доста сложни и отчайващи
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ne+bg.html
(4) Лауреатите на национални и международни олимпиади се класират извън утвърдените места за прием.
Дано не плаша никого само ще отбележа, че има засега 40 човека с 6,00, така че... баловете ще са много много високи, все пак поне до 7-ми каквото и да предполагаме ще си останат само догадки...
Последно промяна от Tabledott на 30 Юли 2006, 17:56, променено общо 1 път.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
- Sally
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мда, но има и доста момчета, които искат да учат стоп. управление примерно...има други, които ще заминават за чужбина, има и други, ,които са си математици и не щат да чуят за програмиране и записват чиста математика с 6.00....всякакви ги има, така че нищо не се знае...
Пък при момичетата има тройно повече варианти:))
Лесно ти е на тебеSally написа:Мда, но има и доста момчета, които искат да учат стоп. управление примерно...има други, които ще заминават за чужбина, има и други, ,които са си математици и не щат да чуят за програмиране и записват чиста математика с 6.00....всякакви ги има, така че нищо не се знае...Пък при момичетата има тройно повече варианти:))
-
SoulOnFire
- В началото бе словото