Философия....... о 0
Модератор: Boromir
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хаха да...dormouse, мисля, че току-що видях едно твое съобщение/отговор на обява за някаква работа в сайт
, което ме връща към реалността......е, може и да не е от теб, но e-mail-ът е dormouse също:) anyway поздрави и успех каквото и да следвате всички!!
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
- geryto
- В началото бе словото
мерси и на тебm_tz написа:хаха да...dormouse, мисля, че току-що видях едно твое съобщение/отговор на обява за някаква работа в сайт, което ме връща към реалността......е, може и да не е от теб, но e-mail-ът е dormouse също:) anyway поздрави и успех каквото и да следвате всички!!
"You miss 100% of the shots you never take."
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
само за два ли
аз отсега си търся за октомври и нататък..днес сигурно съм пратила към 20 мейла с прикачена автобиография
пожелавам ти и в търсенето на работа успех
и да не се отчайваш, ако не става веднага.
(\__/)
- geryto
- В началото бе словото
е да, но аз лично сама не мога да стигна до някои заключенияVaskes написа:*връща се към темата*
То и аз се интересувам от философия, но не ми е нужно да следвам това, за да имам 'философски поглед за света' или пък да уча психология, за да се разбирам и да бъда самоосъзната личност
мерси ама ако не стане ще го зарежа........И на теб късметm_tz написа:само за два лиаз отсега си търся за октомври и нататък..днес сигурно съм пратила към 20 мейла с прикачена автобиография
geryto сега покрай олелията за кандидатстване не ми се иска да напускам София.....затва ако изникне нещичко тук тогава
- geryto
- В началото бе словото
регистрирай се и в http://www.jobtiger.bg и там става по-бързо и лесно.. и можеш да напишеш като каква искаш да работиш и т.н.dormouse написа:мерси ама ако не стане ще го зарежа........И на теб късметm_tz написа:само за два лиаз отсега си търся за октомври и нататък..днес сигурно съм пратила към 20 мейла с прикачена автобиография
![]()
geryto сега пограй олелията за кандидатстване не ми се иска да напускам София.....затва ако изникне нещичко тук тогава
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
geryto написа:хехе Assasiyah успя ли да го изгледашAssasiyah написа:Супер филмче!!!! Който не го е гледал да действа!хареса ли ти емили?
Дам, изгледах го, Емили ми е фаворитката!